Milyen nyomtatót vegyek?

Nyomtass olcsón RETRO! 1010 HP LaserJet nyomtató

2020.05.18 19:00

Nyomtass olcsón! 1010 HP LaserJet nyomtatóNyomtass olcsón te is a jó öreg 1010-es HP Laserjet nyomtatóval! Még mindig ezt a tizenéves típust használod, vagy épp most bukkantál egy használt hirdetésre? Gazdaságos és egyszerű megoldást keresel fekete-fehér nyomtatáshoz, és szeretnéd, ha nem a nyomtató toner vinné el a nyomtató vásárláskor megspórolt pénzt? Nézz rá a bevált HP 1010-re, mellyel Zafir Premium utángyártott toner használatával igazán olcsó a nyomtatás!

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

 

 

 

Nyomtass olcsón! 1010 HP LaserJet nyomtató

 

Új sorozatunkban mára kifutott, de sok irodában még mindig töretlenül szolgáló nyomtatókat mutatunk be, köztük eleinte HP LaserJet nyomtató típusokra koncentrálva. Ha a nyomtatódra ismersz, jó hírünk van: nem kell kidobnod, hiszen a Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében téged is prémium minőségű utángyártott toner termékekkel vár nemcsak új, de öregecske nyomtatódhoz is. Nyomtass olcsón te is velük akár otthon, akár irodádban!

Nyomtass olcsón! 1010 HP LaserJet nyomtató

HP LaserJet nyomtató - belépő kategória az egyszerűség és tartósság jegyében

Igazi öregfiút hoztunk ma magunkkal, hiszen a HP LaserJet 1010 minden mai belépő szintű HP Laserjet nyomtató nagy-, déd- vagy ükapja lehetne.  2007-es megjelenésekor még mások voltak a nyomtatókkal szemben támasztott követelmények, ám már akkor is sokan csak egy minél egyszerűbb, minél kisebb, és természetesen minél olcsóbb eszközt szerettek volna akár otthonukba, akár irodájukba. Nos, a HP 1010 a mai napig tagja a legkisebb HP lézernyomtatók azóta több taggal is bővült klubjának - a CF217A nyomtató toner használatával működő M102a-ról és az elterjedtebb, CF279A és CF279X HP nyomtató patron típusokat támogató M12a-ról, vagy épp a HP P1102 toner utángyártott kombó típusával extra költséghatékonyan működő P1005-ről már bemutatónk is készült. Bár az újabb készülékek könnyebbek és kisebbek is tudnak lenni, 5,9 kg-os súlyával és 10x37x23 cm-es méreteivel a 1010-es sem a nehézsúlyú versenyzők sorát erősíti.

 

Nyomtass olcsón! 1010 HP LaserJet nyomtató

Azt már megszokhattuk, hogy belépő kategóriás gépekből ritkán válnak sebeségbajnokok, a 1010-es HP LaserJet nyomtató kb. 8 másodperces bemelegedési időt követően 12 oldal/perc sebességgel égeti papírra a nyomtató toner testben rejlő port. 150 lapos papíradagolójának tartalmát így nehezen felje fel, legjobb esetben is bő 12 percünk lesz előkészíteni a következő adag papírt.

A nyomtató 600x600 dpi-os felbontása ma már kissé idejétmúltnak tűnhet, részletgazdag fotóinkat nem vele érdemes elkészítenünk, dokumentumainkhoz azonban váltig elég lesz.

Érdekességképp a bekapcsoló gombot itt nem is elöl, hanem még hátul, egy billenőkapcsoló személyében találjuk. Szemből az indításra és törlésre szolgáló gombokat érjük el, illetve a három állapotjelző LED-et láthatjuk.

 

Nyomtass olcsón! 1010 HP LaserJet nyomtató

Talán nem meglepetés egy 12 éves, belépő kategóriás HP LaserJet nyomtató esetében, hogy az automata kétoldalas nyomtatásról le kell mondanunk,helyette csak kézi lapfordítással van lehetőségünk duplex nyomatok készítésére.

Ami azonban meglepő lehet, hogy a 1010-hez a tápkábel mellett nyomtatókábel is járt a gyári csomagolásban, illetve fogyasztása is baráti, nyomtatás közben is csak alig valamivel lépi át a 200 W-ot.

 

Nyomtass olcsón! 1010 HP LaserJet nyomtató

Nyomtass olcsón, akár 1 Ft alatti lapköltséggel!

A korábban bemutatott öregek, a M1522nf HP LaserJet nyomtató és a P1005, bár gyárilag eltérő HP nyomtató patron típusokat  használtak, az utángyártott piac leleményessége révén az egyik legnépszerűbb HP nyomtató toner használatával igazán gazdaságosak tudtak lenni. A 1010 az ezekben használható, HP LaserJet P1102 toner típustól eltérőn a HP Q2612 toner típussal működik.

Aggodalomra persze semmi ok, a 1010 is elképesztően olcsón tud nyomtatni, igaz, nem a még mindig borsos árú, 20 ezer Ft környékén kapható eredeti HP tonerekkel, bár ezekkel mára kevesen használnak 12 éves nyomtatókat. Gazdáik gyakran költséghatékonyabb megoldások után néznek, az ingadozó színvonalú toner töltés helyett választásuk egyre inkább az utángyártott toner típusokra esik. Mellényúlni persze itt sem nehéz, a Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében rengeteg panasszal találkozott már a gyenge minőségű utángyártott lézertonerek kapcsán. Mi épp ezért a prémium minőségű utángyártott toner típusokat ajánljuk, melyek minőségükben megszólalásig hasonlítanak az eredetire, mégis súlyos tízezreket takaríthatunk meg velük.

A Zafir Premium Q2612 utángyártott toner ráadásul nemcsak Q2612A normál kapacitású termékként, hanem Q2612X nagykapacitású tonerként és Q2612A duplapakkos kiszerelésben is elérhető. Bár mind az A-s, mind az X-es tonerekkel nettó 1 Ft alatt tartható a lapköltségünk, a Q2612A Zafir duplapakkal már a bruttó lapköltség is 1 Ft alá csúszik (0,97 Ft), nettóban pedig 0,765 Ft-ra jövünk ki!

Ha újabb típusú HP LaserJet nyomtató vagy más modell lapul az asztalodon, ne csüggedj: nézz szét kínálatunkban, mert biztosak vagyunk benne, hogy kiváló termékeket találsz nálunk versenyképes árakon!