HP tintapatronok

HP tintapatronok készletről, és megrendelésre

Eredeti és utángyártott HP tintapatronok Nyomtató patron bolt Budapest │ Országos kiszállítás Nyomtass olcsón, készletről!

Nézet:
Sorrend:
 
Sorrend:

A HP a világ legnagyobb IT vállalata, amely az asztali számítógépeiről, laptopjairól és nyomtatóiról lett híres. Így a magas minőség és a megbízhatóság a márka névjegyévé vált nem csak az imént említett elektronikai eszközök révén, hanem a hozzájuk tartozó kiegészítőknek, mint például a nélkülözhetetlen tintapatronoknak köszönhetően is. A tintapatron manapság fogyóeszköznek számít, azonban nem mindegy, hogy milyen minőségű anyaggal “eteted” nyomtatódat, mivel az élettartamának hossza múlhat rajta.

Melyek a tintapatron jellegzetességei?

Amennyiben a nyomtatóból kifogyott a tintapatron, és első utántöltés előtt állsz, akkor mindenképpen kifejezetten nagy figyelmet kell fordítanod a patron minőségére abban az esetben, ha szeretnéd, hogy nyomtatód sokáig segítse munkádat. Ha szinte mindennapos a nyomtató használata, és rengeteg festéket fogyasztasz, sőt, színesben is szükséges nyomtatnod, akkor már nagyobb költségek merülhetnek fel. Megfelelő megoldás lehet számodra az utángyártott tintapatron, amely olcsóbb és ugyan minőségben valamennyivel eltér az eredeti tintapatronoktól, ugyanakkor megbízhatók és nagy kapacitással rendelkeznek.

A HP tintapatronok

Az eredeti HP tintapatron színeihez azonban semmi sem fogható. A feketében történő nyomtatás során a szín erős marad, és akár 200 lap kinyomtatásán keresztül is megőrzi feketeségét. A háromszínű - magenta, sárga és kék színeket keverő - tintapatron kapacitása 3 ml, amely megközelítőleg 170 oldal kinyomtatására elegendő. Webshopunkban rengeteg különböző fajtájú és árkategóriába tartozó HP tintapatron fellelhető, amely igazodik pénztárcádhoz, de mégis kielégíti szükségleteidet egyaránt. Ismerd meg kínálatunkat, hogy a legjobb választást tudd meghozni vásárlásod alkalmával! 

Mely tényezőket érdemes figyelembe venni a választáskor?

Az ár mellett a leglényegesebb tényezők, amelyekhez igazítanod kell a kiválasztott patron jellegzetességeit, azok a nyomtatási szokásaid. Milyen gyakran szoktál nyomtatni? Milyen mennyiségben? Színes vagy fekete nyomtatási lapok a legjellemzőbbek? Milyen típusú nyomtatóval rendelkezel?

Ezek csak a leggyakrabban felmerülő kérdések, azonban ezen tényezők számbavételét követően tudod meghatározni a számodra legideálisabb választást. Webshopunkban segítséget nyújtunk számodra, hogy eligazodj a termékek hálójában, és kiválaszd a számodra legalkalmasabbat.

A HP név nem hiába cseng ismerősen sok embernek, mivel a világ egyik vezető IT márkájának számít. A brand hallatán először is a magas minőség juthat eszünkbe. A HP által forgalmazott tintapatronok a megbízható, precíz és pontos munkavégzés biztosítása mellett ár-érték arányban a legjobbak a piacon.

Webáruházunk tízszeres garanciát vállal a megvásárolt termékekre, amely magában foglalja a csere-, valamint a pénzvisszafizetési garanciát abban az esetben, ha a patron nem lenne megfelelő. Azonban a HP tintapatronok megvásárlásakor garantáljuk, hogy elégedett leszel a termékkel!