Xerox tonerkazetta

Xerox tonerek készletről, és megrendelésre

Eredeti és utángyártott Xerox lézertonerek Nyomtató patron bolt Budapest │ Országos kiszállítás Nyomtass olcsón, készletről!

Ebben a kategóriában a Xerox tonerkazettákat találod. A nyomtatás ma már egy elengedhetetlen összetevője az irodai munkavégzésnek, így az otthoni munkavégzés megerősödésével egyre többen döntenek - gazdaságosságot szem előtt tartva - egy nyomtató megvásárlása mellett. A nyomtató fenntartásához azonban bizonyos időközönként szükség van egy-egy fogyóeszköz beszerzésére, mint a tintapatron vagy a tonerkazetta.

Cégünk a költséghatékonyság elvét szem előtt tartva alkotta meg utángyártott termékeit, hogy kedvező áron be tudd szerezni a nyomtatáshoz szükséges minőségi kiegészítőket. Legyen szó a piac ismert márkáiról, mint a Canon, HP vagy Xerox, tonerkazetták tömkelege vár rád!

Nézet:
Sorrend:
 
Sorrend:

A Xerox méltán híres a nyomtatók piacán, hiszen számos irodai gép köthető a nevéhez. A márkát és az általa sugallt minőséget azonban meg kell fizetni. A Xerox eredeti tonerkazettái megtalálhatók kínálatunkban, azonban jóval magasabb áron, mint utángyártott társaik, így leginkább az irodai és a céges használata elsődleges. A minőségi tonerkazetták általánosságban drágábbak a tintapatronoknál.

A termék minősége és a nyomtatott kép színvilága első osztályú, így leginkább azoknak ajánlott, akik kisebb mennyiségben nyomtatnak, leginkább színes vagy képes dokumentumokat, és akiknek nagyon fontos - munkájukból kifolyólag - a magas minőség. Ebben az esetben megtalálhatod többek között kifejezetten a Xerox nyomtatók típusaihoz gyártott eredeti tonerkazettákat, amelyek alkalmasak a Phaser 3020, 3140, 3155, 3160, 3330, valamint a Work Centre 3025, 3335, 3345 és 3119 nyomtatókhoz egyaránt.

Amit az utángyártott termékről tudni érdemes

Amennyiben a költséghatékony utángyártott termékeket választod, akkor jóval az eredeti termék ára alatt beszerezheted az adot nyomtatóval kompatibilis tonerkazettát. Nem kell lemondanod a minőségről sem, hiszen abban az esetben, ha nem egy részletgazdag természetfotót szeretnél kinyomtatni, akkor szinte észre sem fogod venni a változást. Mindemellett nagy mennyiségű dokumentum nyomtatásánál kifejezetten költséghatékony lehet. 

Kínálatunkban megtalálhatod a Standard, valamint a Zafír Premium termékeit egyaránt, és a nyomtatód fajtájától függően válogathatsz a kínálatból. Akkor sem kell rohanni az áruházba beszerezni a legújabb nyomtatómodellt, ha a kicsit idősebb, de még mindig kiválóan üzemelő Xerox nyomtatódhoz már nem gyártanak eredeti tonerkazettát. 

Cégünk erre is gondolt, és utángyártott termékeink között megtalálod azokat a tonerkazettákat is, amelyek régebbi típusú nyomtatókkal kompatibilisek. Nem kell tartanod az utángyártott termékek vásárlásától, hiszen tízszeres garanciát vállalunk a döntésedre. Mit jelent mindez? Amennyiben nem vagy elégedett a termékkel, mégsem kompatibilis nyomtatóddal, nyomtatás során hibára fut a gép, vagy valamilyen okból kifolyólag nem vagy elégedett a minőséggel, akkor visszacseréljük vagy pedig visszafizetjük a termék árát. Így mindenképpen csak pozitív érzésekkel távozhatsz tőlünk!