Milyen nyomtatót vegyek?

Nyomtass olcsón! P1005 HP LaserJet nyomtató

2019.12.23 09:00

Nyomtass olcsón! M1522nf HP LaserJet nyomtatóNyomtass olcsón te is a P1005 HP Laserjet nyomtatóval! Ha a nyomtatáson túl feleslegesnek érzel minden más funkciót, és csak egy bevált, gyszerű és megbízható gépet keresel, a P1005-re érdemes vetned egy pillantást, ráadásul a bele való HP P1102 toner néven is ismert kellék révén Zafir Premium utángyártott toner használatával igazán olcsó vele a nyomtatás!

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

 

 

 

Nyomtass olcsón! P1005 HP LaserJet nyomtató

 

Új sorozatunkban mára kifutott, de sok irodában még mindig töretlenül szolgáló nyomtatókat mutatunk be, köztük eleinte HP LaserJet nyomtató típusokra koncentrálva. Ha a nyomtatódra ismersz, jó hírünk van: nem kell kidobnod, hiszen a Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében téged is prémium minőségű utángyártott toner termékekkel vár nemcsak új, de öregecske nyomtatódhoz is. Nyomtass olcsón te is velük akár otthon, akár irodádban!

Nyomtass olcsón! P1005 HP LaserJet nyomtató

HP LaserJet nyomtató - ennél egyszerűbben csak ceruzával lehet

Mai bemutatónk főszereplője egy egészen egyszerű HP lézernyomtató, a P1005, melynek 5 kg alatti súlyából és kis méretéből (437x224x194 mm) rögtön sejthetjük, hogy egyenesági felmenője a már bemutatott HP LaserJet M102A-nak és HP LaserJet M12A-nak, azaz a a legkisebb HP lézernyomtatóknak, csak épp némileg idősebb kiadásban.

Alapvetően masszív, strapabíró nyomtatóról van szó, azt azonban már a tíz éve kelt vásárlói beszámolók is kiemelik, hogy összeszerelési és anyagminőségét tekintve első ránézésre inkább csak átlagos gépnek tűnik.

Sebességével a leggyorsabb típusok közé sem fog bekerülni, de hozza a tőle elvárhatót: az első lapot már a bekapcsolást követő 9 másodpercen belül képes elkészíteni, 14 lap/perces folyamatos nyomtatási sebessége pedig kategóriájában korrektnek számít, főleg ha korát is figyelembe vesszük.

 

Nyomtass olcsón! P1005 HP LaserJet nyomtató

Az M1522-es HP LaserJet nyomtató esetében épp kiemeltük, hogy nem spórolt a gyártó a gombokkal, de most már tudjuk, honnan volt nekik ennyi, hiszen a P1005-ről egyenesen lefelejtették őket. Egyedül egy bekapcsoló gombot kapunk két jelzőlámpa társaságában, melyek egyike hibára figyelmeztethet, a másik pedig az üzemképes állapotot jelzi.

A P1005 HP LaserJet nyomtató 150 lapos behúzótálcával rendelkezik, a nyomtató sebességét figyelembe véve ezt 10 percnél hamarabb nehéz lesz kiürítenünk, de kevésbé pörgős használat mellett heteket is kihúzhatunk vele. 100 lapos kimeneti kapacitása nem sokkal marad el ettől.

Automata duplex funkciót sajnos sem korára, sem kategóriájára való tekintettel nem kínálhat a korosodó HP LaserJet nyomtató, így kétoldalas nyomtatás esetében marad a jó öreg kézi lapátfordítás.

A kerítés már a HP 1005 megjelenésének idején sem volt kolbászból, a gyártó újabb típusaihoz hasonlóan itt is szerette elspórolni a nyomtató kábelt a csomagból, ami ismét annak fényében igazán fájó, hogy WiFi vagy Ethernet híján semmilyen más lehetőségünk nem nyílik a nyomtatások kezelésére.

 

Nyomtass olcsón! P1005 HP LaserJet nyomtató

Nyomtass olcsón, akár 1 Ft alatti lapköltséggel!

Akárcsak az M1522nf HP LaserJet nyomtató, a P1005 is az egyik legnépszerűbb HP nyomtató toner révén tud igazán gazdaságos lenni. A HP CB435A nyomtató toner ugyanis kompatibilis a gyakran csak HP P1102 toner néven is emlegetett 285A egyes utángyártott toner típusaival.

A P1005 HP LaserJet nyomtató már megjelenésekor is hasonló értéket képviselt, mint a bele való eredeti CB435A, mára pedig valószínűleg a legtöbb ilyen nyomtató utángyártott HP nyomtató patron használatával éli napjait. Ezek minősége igen széles skálán mozog, a toner töltés az utóbbi években a gyakran a várakozáson aluli színvonal miatt nem virágzik, ellentétben az utángyártott toner piaccal. A Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében régóta a prémium minőségű utángyártott toner használatát javasolja, mellyel úgy takaríthatunk meg szemmel látható összeget, hogy közben a magas minőségről egyetlen percre sem kell lemondanunk.

A Zafir Premium 285A/435A/436A utángyártott toner - azaz HP LaserJet P1102 toner - ráadásul nemcsak egy darabos, hanem duplapakkos kiszerelésben is elérhető, így lapköltségünket egészen nettó 0,95 Ft-ig szoríthatjuk le.

Ha újabb típusú HP LaserJet nyomtató vagy más modell lapul az asztalodon, ne csüggedj: nézz szét kínálatunkban, mert biztosak vagyunk benne, hogy kiváló termékeket találsz nálunk versenyképes árakon!