Fénymásolópapír, fotópapír

Minőségi eredeti és utángyártott tintapatronokKedvező árakGyors házhozszállítás, akár 24 órán belül
Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal e-mailben vagy telefonon!

Fénymásoló papír

Minőségi fénymásoló papír segítségével költséghatékonyan és profin nyomtathatsz. Kisebb-nagyobb irodai munkavégzésekre egyaránt kiváló megoldásokat nyújtunk. Érdemes a kétoldalas nyomtatási lehetőséget is biztosítani, ha még kedvezőbb árakon szeretnél dolgozni. Célszerű mindig a saját igényeid alapján fénymásoló papírt választani, amely megfelelő minőséggel rendelkezik a munkádhoz. Fordíts figyelmet a lapok súlyára is, hiszen minél nagyobb tömegű terméket választasz, annál vastagabb lesz a papír. Ha a tökéletes megjelenés a nyomtatási célod, tekintsd meg a fényes papírokat!

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Minőségi fénymásoló- és fotópapír kedvező áron, kiszállítással!

Melyek a fénymásoló papír fontos jellemzői?

Minden gyártó feltünteti a fénymásoló papír dobozán a lapok négyzetméterenkénti pontos tömegét. Általában minél nagyobb a papírok súlya, annál vastagabbak a lapok. Hétköznapi irodai munkákra tökéletesen elegendők a kisebb súlyú, vékonyabb papírok is. Ha kifejezetten magas minőségben szeretnél nyomtatni, érdemes a nehezebb papírokat választanod.

A modern fénymásoló papírokkal a kétoldalas nyomtatás során sem lesz átlátszó a lapok felülete. Ennek köszönhetően mindkét nyomtatott oldalt kényelmesen olvashatod, mivel a betűk nem fognak átütni a papíron. Érdemes a kétoldalas nyomtatási lehetőséget kihasználnod, hogy kedvezőbb költségekkel dolgozhass.

Az új anyagokból készített papírok mellett újrahasznosított típusok is kaphatók. Szerencsére az újrahasznosított papírok ugyanolyan kedvező nyomtatási feltételeket biztosítanak. Ha környezetbarát és minőségi papírokkal szeretnél dolgozni, nézz szét a kínálatunkban kapható fénymásoló papírok és fotópapírok között!

 

Milyen típusú nyomtatókhoz vásárolhatsz fénymásoló papírokat?

Természetesen minden népszerű nyomtató típushoz választhatsz fénymásoló papírokat. A modern papírok már gyorsan száradnak, illetve vízlepergető tulajdonsággal rendelkeznek. Tintasugaras és lézeres nyomtatókhoz egyaránt találsz termékeket. Legyen szó bármilyen jellegű irodai munkáról, nálunk garantáltan minőségi megoldásokhoz juthatsz.

Többek között Canon, Epson és HP, illetve Brother és Samsung, továbbá Xeros és Konica nyomtatókhoz is kiváló nyomtatási feltételeket nyújtó fénymásoló papírokat vásárolhatsz. Nézz szét széleskörű kínálatunkban, és gondoskodj a gazdaságos, de minőségi nyomtatásról!

 

Hogyan válassz fénymásoló papírt?

Érdemes a nyomtatási feladatok alapján fénymásoló papírt választani. Kisebb irodai munkákra célszerűbb a költséghatékony megoldásokat előtérbe helyezni. Adminisztrációs lapok és szerződések nyomtatásakor ugyanis nem szükséges a kiemelkedő minőségű, de drágább papírokat alkalmazni. Így jelentős mennyiségű összeget spórolhatsz a nyomtatások során.

A kínálatunkban elérhető fénymásoló papírokat faxokban és fénymásolókban, illetve lézer és tintasugaras nyomtatókban is használhatod. A kétoldalas másolásra alkalmas papírokkal pedig még gazdaságosabban nyomtathatsz.

Ha a leghatékonyabb megoldást keresed, határozd meg a nyomtatási céljaid, és válassz az egyedi igényeidnek megfelelő fénymásoló papírok közül!