Milyen nyomtatót vegyek?

Nyomtass olcsón! M1522nf HP LaserJet nyomtató

2020.04.09 09:00

Nyomtass olcsón! M1522nf HP LaserJet nyomtatóNyomtass olcsón te is a HP multifunkciós nyomtatójával! A nyomtatáson, szkennelésen és fénymásoláson túl a faxtól sem riad vissza, hálózatba kötheted, és akár 23 lap/perces sebességgel is nyomtathatsz vele, a bele való Zafir Premium utángyártott toner révén ráadásul mindezt igazán olcsón teheted meg!

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

 

 

 

Nyomtass olcsón! M1522nf HP LaserJet nyomtató

 

Új sorozatunkban mára kifutott, de sok irodában még mindig töretlenül szolgáló nyomtatókat mutatunk be. Ha a nyomtatódra ismersz, jó hírünk van: nem kell kidobnod, hiszen a Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében téged is prémium minőségű utángyártott toner termékekkel vár nemcsak új, de öregecske nyomtatódhoz is.

Nyomtass olcsón! M1522nf HP LaserJet nyomtató

HP LaserJet nyomtató - mindenre felkészülve

Mai bemutatónk középpontjában a HP multifunkciós M1522nf típusa áll, mely minden irányba 40-50 centis méreteit és 11 kilós súlyát tekintve már nem egy ligában játszik a legkisebb HP lézernyomtatókkal, ám tudása is felülmúlja azokét.

Kifejezetten strapabíró típusról van szó, melyre szinte bármilyen irodai feladat rábízható. A bekapcsolástól számítva 10 másodpercre sincs szüksége ahhoz, hogy elkészüljön az első nyomat, 23 lap/perces nyomtatási sebessége pedig ma is jónak számít.

 

Nyomtass olcsón! M1522nf HP LaserJet nyomtató

Gombokkal nem spórolt a gyártó, eleinte könnyű elveszni a 6,4 cm-es átmérőjű szöveges képernyőt kétoldalról körülölelő, összesen 35 db gomb közt, ezekre azonban szükség is van, hiszen a nyomtató fax küldésére és fogadására is alkalmas.

Vezetéknélküli csatlakozási opciót nem kínál az M1522nf HP LaserJet nyomtató, ám vezetékes hálózatra ráköthető, így irodánkban több gépről is indíthatunk rá nyomtatást.

Természetesen a hátlapon a fax és Ethernet csatlakozókon túl USB-t is találunk.

 

Nyomtass olcsón! M1522nf HP LaserJet nyomtató

Az M1522nf HP LaserJet nyomtató papíradagolója 250 lapos, így utántöltésére ritkán van szükség, papírkiadó tálcája pedig 125 lap kapacitású, mely szintén nem fog egykönnyen megtelni.

Fénymásolásra automata módban is képes, ilyenkor 14,5 lap/perc sebességgel tudja a lapokat beolvasni és másolatukat kinyomtatni.

Az automata duplex funkció hiányzik, kétoldalas nyomtatásra csak manuális lapátfordítással van lehetőségünk.

 

Xerox multifunkciós irodai lézernyomtató - 3335V_DNI Tartozékok

Nyomtass olcsón, akár 1 Ft alatti lapköltséggel!

Aki választ keres arra, hogy a fentieken túl vajon miért üzemel a mai napig több irodában az M1522nf HP LaserJet nyomtató, annak érdemes egy pillantást vetnie a nyomtató toner típusára. Ez ugyanis a HP CB436A nyomtató toner, ami kompatibilis a gyakran csak HP P1102 toner néven is emlegetett 285A egyes utángyártott toner típusaival.

Eredeti HP toner használatával a nyomtató üzemeltetése persze mind a mai napig költséges lehet, a toner töltés pedig a hullámzó minőség miatt nem ajánlott. A Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében ezúttal is prémium minőségű utángyártott toner használatát javasolja, mellyel úgy csökkenthetjük költségeinket, hogy közben a magas minőségről egyetlen percre sem kell lemondanunk.

A Zafir Premium 285A/435A/436A utángyártott toner ráadásul szimpla mellett duplapakkos kiszerelésben is elérhető, így lapköltségünket egészen nettó 0,95 Ft-ig szoríthatjuk le.

Ha újabb típusú HP LaserJet nyomtató vagy más modell lapul az asztalodon, ne csüggedj: nézz szét kínálatunkban, mert biztosak vagyunk benne, hogy kiváló termékeket találsz nálunk versenyképes árakon!

Nyomtass olcsón! M1522nf HP LaserJet nyomtató