Milyen nyomtatót vegyek?

Nyomtass olcsón! 3055 HP LaserJet multifunkciós nyomtató és fax

2020.06.15 19:00

Nyomtass olcsón! 3055 HP LaserJet nyomtatóNyomtass olcsón te is a HP sokoldalú, multifunkciós lézernyomtatójával! A nyomtatáson, szkennelésen és fénymásoláson túl a faxoláshoz is ért, otthoni vagy irodai hálózatra is kötheted, és gyorsan, ráadásul botrányosan olcsón nyomtathatsz vele a bele való Zafir Premium utángyártott toner révén!

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

 

 

 

Nyomtass olcsón! 3055 HP LaserJet nyomtató

 

Új sorozatunkban mára kifutott, de sok irodában még mindig töretlenül szolgáló nyomtatókat mutatunk be. Ha a nyomtatódra ismersz, jó hírünk van: nem kell kidobnod, hiszen a Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében téged is prémium minőségű utángyártott toner termékekkel vár nemcsak új, de öregecske nyomtatódhoz is.

Nyomtass olcsón! 3055 HP LaserJet nyomtató

HP LaserJet nyomtató - mindenre felkészülve

Mai bemutatónk főszereplője a HP multifunkciós LaserJet 3055-ös nyomtatója, mely a maga igen termetes méreteivel (497x406x393 mm) és 12 kg-os súlyával csak nagyon távoli rokona lehet a legkisebb HP lézernyomtatóknak, persze tudása sem egy ligában játszik azokéval.

Méreteiből és korából sejthetjük, hogy amolyan "ebben bizony volt anyag" típusról van szó, és valóban igen masszív kollégát tisztelhetünk a személyében. A bekapcsolástól számítva 10 másodpercre sincs szüksége ahhoz, hogy elkészüljön az első nyomat, 18 lap/perces nyomtatási sebessége pedig még ma sem ad okot szégyenkezni.

 

Nyomtass olcsón! 3055 HP LaserJet nyomtató

A gombokat inkább meg sem számoljuk a nyomtató előlapján - a 3055 HP LaserJet nyomtató még nem az érintőképernyős korszak szülötte, ha bármit kérünk tőle, azt gombokkal tehetjük meg. Kérni pedig sok mindent tudunk tőle, ugyanis a nyomtatáson kívül szkennelni és fénymásolni is tud, vagy akár a beszkennelt dokumentumok faxon történő továbbítására is alkalmas.

Korából fakadóan talán nem meglepő, hogy a vezeték nélküli képességeknek híján van a nyomtató, ám vezetékes hálózaton keresztül irodánk többi gépével is képes kommunikálni, így több nyomtatót is kiválthat, mely a megvásárlás költségein túl az energiafogyasztásunkra is kedvezően fog hatni.

WiFt-t tehát nem találunk, legfeljebb a TP-Link Print Serverével érhetünk el a vezetékmentes nirvánába, ha azonban enélkül is beérjük, akkor a fax és Ethernet csatlakozók mellett a jó öreg USB is rendelkezésünkre áll.

 

Nyomtass olcsón! 3055 HP LaserJet nyomtató

A 3055 HP LaserJet nyomtató 250 lapos papíradagolóval rendelkezik, így biztosak lehetünk benne, hogy hosszabb dokumentumok nyomtatásakor sem kell gyakran újabb adag papírral megetetnünk, és szerencsére 125 lapos papírkiadó tálcája sem fog egykönnyen megtelni.

Automata lapbehúzója révén a nyomtató fénymásolásra kézi beavatkozás nélkül is képes, mely több lapból álló dokumentumok esetén jelenthet igazi megváltást, az automata duplex funkció azonban nincs jelen, így kétoldalas nyomtatás esetén nekünk kell majd megfordítanunk a lapot.

 

Nyomtass olcsón! 3055 HP LaserJet nyomtató

Nyomtass olcsón, akár 1 Ft alatti lapköltséggel!

A korábban bemutatott öregek, az M1522nf HP LaserJet nyomtató és a P1005, bár gyárilag eltérő HP nyomtató patron típusokat  használtak, az utángyártott piac leleményessége révén az egyik legnépszerűbb HP nyomtató toner használatával igazán gazdaságosak tudtak lenni. A HP 3055 az ezekben használható, HP LaserJet P1102, azaz 285A toner típustól eltérőn a HP Q2612 toner típussal működik.

Aggodalomra persze semmi ok, a 3055 is elképesztően olcsón tud nyomtatni, igaz, nem a még mindig borsos árú, 20 ezer Ft környékén kapható eredeti HP tonerekkel, bár ezekkel mára kevesen használnak 12 éves nyomtatókat. Gazdáik gyakran költséghatékonyabb megoldások után néznek, az ingadozó színvonalú toner töltés helyett választásuk egyre inkább az utángyártott toner típusokra esik. Mellényúlni persze itt sem nehéz, a Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében rengeteg panasszal találkozott már a gyenge minőségű utángyártott lézertonerek kapcsán. Mi épp ezért a prémium minőségű utángyártott toner típusokat ajánljuk, melyek minőségükben megszólalásig hasonlítanak az eredetire, mégis súlyos tízezreket takaríthatunk meg velük.

A Zafir Premium Q2612 utángyártott toner ráadásul nemcsak Q2612A normál kapacitású termékként, hanem Q2612X nagykapacitású tonerként és Q2612A duplapakkos kiszerelésben is elérhető. Már az X-es tonerekkel is nettó 1 Ft alatt tartható a lapköltségünk, a Q2612A Zafir duplapakkal pedig végképp extra alacsony, nettó 0,858 Ft-os lapköltséggel nyomtathatunk!

Ha újabb típusú HP LaserJet nyomtató vagy más modell lapul az asztalodon, ne csüggedj: nézz szét kínálatunkban, mert biztosak vagyunk benne, hogy kiváló termékeket találsz nálunk versenyképes árakon!

 

Nyomtass olcsón! 3055 HP LaserJet nyomtató