Milyen nyomtatót vegyek?

Milyen nyomtatót vegyek? Szupergyors HP multifunkciós lézernyomtató - M426fdn

2020.03.17 19:00

Kis és közepes irodai használatra keres egy szupergyors és extratakarékos nyomtatót, ami szkennel és fénymásol, sőt ha kell, faxol is, és vezetékes hálózaton leresztül több gép kiszolgálására is alkalmas? A HP strapabíró multifunkciós lézernyomtatóját Önnek ajánljuk!

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

 

 

M426fdn szupergyors HP multifunkciós lézernyomtató

 

Sok nyomtató járt már nálunk, többjükön is megtalálható volt a HP logó (lásd korábbi cikkeinket a HP M102A-ról és M12A-ról), mai bemutatónk főszereplője azonban több téren is kiemelkedik mindegyikük közül. Legfontosabb ismérvei, hogy nagyon gyorsan és takarékosan nyomtat, ám ennél jóval többre is képes a HP LaserJet Pro M426fdn.

M426fdn szupergyors HP multifunkciós lézernyomtató

Szupergyors HP multifunkciós lézernyomtató - semmit nem bíz a véletlenre

A HP sebességbajnoka a márkától megszokott, törtfehér színt és letisztult megjelenést kapott. Méretével és súlyával egyaránt a középmezőnyt erősíti az asztali nyomtatók közt, munkabírásáról ugyanez már nem mondható el, hiszen akár havi 80.000 oldalas terhelhetőségével kifejezetten masszív, strapabíró gépet tisztelhetünk a személyében.

Már az első bekapcsolásnál feltűnik, hogy egy ízig-vérig modern készülékkel van dolgunk, hiszen a nyomógombok közül egyedül a be- és kikapcsolásért felelős maradt meg, minden mást egy jól használható méretű, 3”-os színes érintőképernyőn állíthatunk be.

M426fdn szupergyors HP multifunkciós lézernyomtató - 3"-os érintőképernyő

A szupergyors HP multifunkciós nyomtató már induláskor is kimutatja a foga fehérjét: rendkívül gyorsan, akár már 5,6 másodperc után rendelkezésre áll, onnantól pedig akár 38 lap/perc sebességgel képes ontani magából a friss nyomatokat, és ugyanezt az értéket akár fénymásolás közben is hozza. Ez elképesztően nagy ugrás az eddig bemutatott nyomtatók tizen-huszonlapos sebességeihez képest, és hatalmas segítség, amikor gyorsan kell sokat nyomtatni.
Hab a tortán, hogy a készülék nemcsak az automata duplex (kétoldalas) nyomtatást biztosítja, de az automata kétoldals másolást is, mindezt persze kategóriájában a leggyorsabban.

Szerencsére a be- és kimeneti tálcák kapacitása is igazodik a nyomtató képességeihez, így az üres lapokat két forrásból, összesen 350 lapnak elegendő helyről képes behúzni, kiadni pedig a 150 lapos tálcára fogja, így ezek feltöltésével és ürítésével sem kell majd túl gyakran elidőznünk.

M426fdn szupergyors HP multifunkciós lézernyomtató - szkenner és lapadagoló

A szupergyors HP multifunkciós nyomtatóval faxokat is küldhetünk és fogadhatunk, irodánk többi gépét pedig vezetékes módon kapcsolhatjuk hozzá, így látva el egymagában több nyomtató feladatát.

A HP fejlett biztonsági technológiáinak hála munkánk során mindig biztosak lehetünk abban, hogy adataink és dokumentumaink a legnagyobb biztonságban vannak, és nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

 

M426fdn szupergyors HP multifunkciós lézernyomtató

Szupergyors HP multifunkciós lézernyomtató - csatlakozók elöl-hátul

Apró figyelmességként a gép előlapján is elhelyezésre került egy USB port, melybe pendrive-ot és okostelefont egyaránt csatlakoztathatunk, majd innen közvetlenül nyomtathatjuk ki Microsoft Office dokumentumainkat.

A hátoldalon fax, Ethernet és USB portot is találunk, utóbbihoz már-már szinte magától értetődően nem találunk kábelt az alapcsomagban, így ha szükség van rá, egyedileg kell beszereznünk.

M426fdn szupergyors HP multifunkciós lézernyomtató - USB, Ethernet, Fax

Prémium minőségű nyomatok prémium minőségű utángyártott tonerekkel

Mindig sarkalatos pont a kellékanyag-kérdés, nem egy, papíron kiváló nyomtatót láttunk már elhasalni a drága patronok és tonerek miatt. A szupergyors HP multifunkciós nyomtatót e téren sem hagyták magára, a CF226A és 226X normál és nagykapacitású lézertonerekkel szinte egyedülállóan olcsón üzemeltethető a készülék.

Mi a Patronéstonernél ezúttal is a prémium minőségű utángyártott tonereket ajánljuk, melyekkel úgy takaríthat meg jelentős összeget, hogy az eredeti kellékeknél megszokott minőségről egy pillanatra sem kell lemondania. A több mint 10 éve piacon lévő Zafir Premium márkával most is jól jár, aki okosan spórolna, hiszen a cikkünk megjelenésének idején 50 ezer Ft környékén kapható CF226X nagykapacitású, 9000 oldalas toner Zafir színekben nagyjából ötödáron elérhető, így lapköltsége parádés, ~0,99 Ft + ÁFA lehet, ezzel az M426 az eddig bemutatott nyomtatók közt, az Epson M300 mögött felkerült a képzeletbeli "legalacsonyabb lapköltségű nyomtatók" dobogó második helyére.

M426fdn szupergyors HP multifunkciós lézernyomtató

Lehet még olcsóbb: kedvezményes csomagajánlat

Vásárolja meg a HP M426-ot patronestoner.hu webáruházunkban kedvezményes csomag áron! Elérhetőségről és aktuális árainkról érdeklődjön kollégáinknál e-mailben vagy telefonon!

HP LaserJet Pro 400 M426fdn (F6W14A) adatlap
Típus Multifunkciós mono lézernyomtató és fax
Méretek (Sz x Mé x Ma) 398 x 497 x 490 mm
Súly 12,8 kg
Havi kihasználtság
akár 80.000 oldal
Bemelegedési idő akár 5,6 másodperc
Folyamatos nyomtatási sebesség 38 lap/perc
Nyomtatási felbontás maximum 1200 x 1200 dpi
Beolvasási felbontás maximum 1200 x 1200 dpi
Ajánlott papírméretek A4, A5, A6, B6
Bemeneti papírkapacitás 100 + 250 lap (1. és 2. tálca)
Kimeneti papírkapacitás 150 lap
Kétoldala nyomtatás automatikus
Kétoldala beolvasás
automatikus
Kezelőfelület 3" színes érintőképernyő
Csatlakozások Ethernet, USB 2.0
Támogatott operációs rendszerek Windows, Macintosh OS X, Linux
Lézertoner típusa CF226A / CF226X
Induló toner kapacitás CF226A: 3.100 oldal
Zafir Premium toner kapacitás CF266A: 3.100 oldal
CF266X: 9.000 oldal
Lapköltség Zafir Premium tonerrel
CF226A: 1,94 Ft + ÁFA / oldal
CF226X: 0,99 Ft + ÁFA / oldal
Nyomtatási zajszint 55 dB (A)
Energiafogyasztás 583W (nyomtatás) / 0,7W (energiatakarékos mód)
Tartozékok Tápkábel, induló toner, felhasználói útmutató, CD
Garancia 1 év