Milyen nyomtatót vegyek?

A legenda - HP LaserJet P1102 bemutató

2020.07.17 20:00

Nyomtass olcsón! P1102 HP LaserJet nyomtatóNyomtass olcsón te is a P1102 HP Laserjet nyomtatóval! Ha a nyomtatáson túl feleslegesnek érzel minden más funkciót, és csak egy bevált, gyszerű és megbízható gépet keresel, a P1102-re érdemes vetned egy pillantást, ráadásul a bele való, találóan HP P1102 toner néven is ismert 285A kellék révén Zafir Premium utángyártott toner használatával hihetetlen olcsó tud lenni vele a nyomtatás!

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

 

 

 

Nyomtass olcsón! P1102 HP LaserJet nyomtató

 

Új sorozatunkban mára kifutott, de sok irodában még mindig töretlenül szolgáló nyomtatókat mutatunk be, köztük eleinte HP LaserJet nyomtató típusokra koncentrálva. Ha a nyomtatódra ismersz, jó hírünk van: nem kell kidobnod, hiszen a Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében téged is prémium minőségű utángyártott toner termékekkel vár nemcsak új, de öregecske nyomtatódhoz is. Nyomtass olcsón te is velük akár otthon, akár irodádban!

Nyomtass olcsón! P1102 HP LaserJet nyomtató

HP LaserJet nyomtató - testet öltött tartósság

Mai bemutatónk főszereplője már csak azért is különleges, mert cégünknél a mai napig használatban van, és bizony mi is kiélvezzük előnyeit. De melyek is ezek?

Egy egészen egyszerű HP lézernyomtatóról van szó, melynek 5,2 kg-os súlyából és kis méretéből (349x238x196 mm) rögtön sejthetjük, hogy egyenesági felmenője a már bemutatott HP LaserJet M102A-nak és HP LaserJet M12A-nak, azaz a legkisebb HP lézernyomtatóknak, csak épp némileg idősebb kiadásban.

Lenyűgözően masszív, strapabíró nyomtatóról van szó, mely belépő kategóriás tudása ellenére kézbe fogva is kicsit súlyosabbnak tűnik mára bőven 5 kiló alá fogyott kategóriatársainál.

Sebességével a leggyorsabb típusok közé sem fog bekerülni, de hozza a tőle elvárhatót: az első lapot már a bekapcsolást követő 9 másodpercen belül képes elkészíteni, 18 lap/perces folyamatos nyomtatási sebessége pedig kategóriájában korrektnek számít, főleg ha korát is figyelembe vesszük.

 

Nyomtass olcsón! P1102 HP LaserJet nyomtató

Az M1522-es HP LaserJet nyomtató esetében épp kiemeltük, hogy nem spórolt a gyártó a gombokkal, de most már tudjuk, honnan volt nekik ennyi, hiszen a P1102-ről egyenesen lefelejtették őket. Egyedül egy bekapcsoló gombot kapunk két jelzőlámpa társaságában, melyek egyike hibára figyelmeztethet, a másik pedig az üzemképes állapotot jelzi.

A P1102 HP LaserJet nyomtató 150 lapos behúzótálcával rendelkezik, a nyomtató sebességét figyelembe véve ezt 10 percnél hamarabb nehéz lesz kiürítenünk, de kevésbé pörgős használat mellett heteket is kihúzhatunk vele. 100 lapos kimeneti kapacitása nem sokkal marad el ettől.

Nyomtass olcsón! P1102 HP LaserJet nyomtató

Automata duplex funkcióról persze kár is álmodni egy korosodó HP LaserJet nyomtató esetében, így kétoldalas nyomtatás esetében marad a jó öreg kézi lapátfordítás.

A kerítés már a HP 1102 megjelenésének idején sem volt kolbászból, a gyártó újabb típusaihoz hasonlóan itt is szerette elspórolni a nyomtató kábelt a csomagból, ami ismét annak fényében igazán fájó, hogy WiFi vagy Ethernet híján semmilyen más lehetőségünk nem nyílik a nyomtatások kezelésére.

Vagy mégis? Jó hírünk van: a korábban már bemutatott TP-Link Print Serverrel a 1102-ből is könnyedén hálózati nyomtatót varázsolhatsz.

 

Nyomtass olcsón! P1102 HP LaserJet nyomtató

Nyomtass olcsón, akár 1 Ft alatti lapköltséggel!

Talán nem is írtunk még az egyik legnépszerűbb HP nyomtató toner típust használó nyomtatóról, mely révén igazán gazdaságos tud lenni a nyomtatás. A HP CE285A nyomtató toner ugyanis az egyik leggyakrabban vásárolt utángyártott toner típus.

Persze a P1102 HP LaserJet nyomtató már megjelenésekor is hasonló értéket képviselt, mint a bele való eredeti CE285A, mára pedig valószínűleg a legtöbb ilyen nyomtató utángyártott HP nyomtató patron használatával éli napjait. Ezek minősége igen széles skálán mozog, a toner töltés az utóbbi években a gyakran a várakozáson aluli színvonal miatt nem virágzik, ellentétben az utángyártott toner piaccal. A Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében régóta a prémium minőségű utángyártott toner használatát javasolja, mellyel úgy takaríthatunk meg szemmel látható összeget, hogy közben a magas minőségről egyetlen percre sem kell lemondanunk.

Nyomtass olcsón! P1102 HP LaserJet nyomtató

A Zafir Premium 285A utángyártott toner - azaz HP LaserJet P1102 toner - ráadásul nemcsak egy darabos, hanem nagykapacitású 285X-ként, illetve duplapakkos kiszerelésben is elérhető, így lapköltségünket egészen nettó 1,2 Ft alá szoríthatjuk le.

Ha újabb típusú HP LaserJet nyomtató vagy más modell lapul az asztalodon, ne csüggedj: nézz szét kínálatunkban, mert biztosak vagyunk benne, hogy kiváló termékeket találsz nálunk versenyképes árakon!