Milyen nyomtatót vegyek?

Multifunkciós HP Laserjet nyomtató - M28w bemutató

2020.04.24 08:00

Nyomtass olcsón te is a HP kedvező árú és egyszerű, ám igen sokoldalú és költséghatékony lézernyomtatójával! Az M28w ízig-vérig friss, ropogós darab, mely multifunkciós gép lévén nyomtat, szkennel és fénymásol, mégsem bonyolítja az életet ezernyi gombbal és felesleges funkciókkal - talán épp ez az, amit kerestél!

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

 

 

 

Sok nyomtató járt már nálunk, többjükön is megtalálható volt a HP logó (lásd korábbi cikkeinket a HP M102A-ról és M12A-ról), mai bemutatónk főszereplője azonban több téren is kiemelkedik mindegyikük közül. Legfontosabb ismérvei, hogy gyorsan és takarékosan nyomtat, ám ennél jóval többre is képes a HP LaserJet Pro M28w.

HP multifunkciós lézernyomtató - semmit nem bíz a véletlenre

A HP sebességbajnoka a márkától megszokott, törtfehér színt és letisztult megjelenést kapott. Méretével és súlyával egyaránt a középmezőnyt erősíti az asztali nyomtatók közt, munkabírásáról ugyanez már nem mondható el, hiszen akár havi 80.000 oldalas terhelhetőségével kifejezetten masszív, strapabíró gépet tisztelhetünk a személyében.

Már az első bekapcsolásnál feltűnik, hogy egy ízig-vérig modern készülékkel van dolgunk, hiszen a nyomógombok kevesen vannak, azok is síkban helyezkednek el, és védve vannak a rájuk fröccsenő folyadékoktól.

A szupergyors HP multifunkciós nyomtató már induláskor is kimutatja a foga fehérjét: rendkívül gyorsan, akár már 5,6 másodperc után rendelkezésre áll, onnantól pedig akár 38 lap/perc sebességgel képes ontani magából a friss nyomatokat, és ugyanezt az értéket akár fénymásolás közben is hozza. Ez elképesztően nagy ugrás az eddig bemutatott nyomtatók tizen-huszonlapos sebességeihez képest, és hatalmas segítség, amikor gyorsan kell sokat nyomtatni.
Hab a tortán, hogy a készülék nemcsak az automata duplex (kétoldalas) nyomtatást biztosítja, de az automata kétoldals másolást is, mindezt persze kategóriájában a leggyorsabban.

Szerencsére a be- és kimeneti tálcák kapacitása is igazodik a nyomtató képességeihez, így az üres lapokat két forrásból, összesen 350 lapnak elegendő helyről képes behúzni, kiadni pedig a 150 lapos tálcára fogja, így ezek feltöltésével és ürítésével sem kell majd túl gyakran elidőznünk.

A szupergyors HP multifunkciós nyomtatóval faxokat is küldhetünk és fogadhatunk, irodánk többi gépét pedig vezetékes módon kapcsolhatjuk hozzá, így látva el egymagában több nyomtató feladatát.

A HP fejlett biztonsági technológiáinak hála munkánk során mindig biztosak lehetünk abban, hogy adataink és dokumentumaink a legnagyobb biztonságban vannak, és nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

 


HP multifunkciós lézernyomtató - csatlakozók elöl-hátul

Apró figyelmességként a gép előlapján is elhelyezésre került egy USB port, melybe pendrive-ot és okostelefont egyaránt csatlakoztathatunk, majd innen közvetlenül nyomtathatjuk ki Microsoft Office dokumentumainkat.

A hátoldalon fax, Ethernet és USB portot is találunk, utóbbihoz már-már szinte magától értetődően nem találunk kábelt az alapcsomagban, így ha szükség van rá, egyedileg kell beszereznünk.

Prémium minőségű nyomatok prémium minőségű utángyártott tonerekkel

Mindig sarkalatos pont a kellékanyag-kérdés, nem egy, papíron kiváló nyomtatót láttunk már elhasalni a drága patronok és tonerek miatt. A HP multifunkciós nyomtatót e téren sem hagyták magára, a CF244A lézertonerekkel olcsón üzemeltethető a készülék.

Mi a Patronéstonernél ezúttal is a prémium minőségű utángyártott tonereket ajánljuk, melyekkel úgy takaríthat meg jelentős összeget, hogy az eredeti kellékeknél megszokott minőségről egy pillanatra sem kell lemondania. A több mint 10 éve piacon lévő Zafir Premium márkával most is jól jár, aki okosan spórolna, hiszen az 1500 oldalas toner Zafir színekben töredék áron elérhető, lapköltsége pedig korrekt, ~4,5 Ft + ÁFA lehet.

Lehet még olcsóbb: kedvezményes csomagajánlat

Vásárolja meg a HP M28a-t patronestoner.hu webáruházunkban kedvezményes csomag áron! Elérhetőségről és aktuális árainkról érdeklődjön kollégáinknál e-mailben vagy telefonon!

 

HP LaserJet Pro M28W adatlap
Típus Fekete multifunkciós lézernyomtató
Méretek (Sz x Mé x Ma) 360 x 340264 x 197 mm
Súly 5,4 kg
Folyamatos nyomtatási sebesség 18 lap/perc
Első nyomat elkészítési ideje
akár 8,2 másodperc
Nyomtatási felbontás Maximum 600 x 600 dpi
Ajánlott papírméretek A4, A5, A6, B5
Papírbemenet 150 lapos tálca
Papírkimenet
100 lap
Kétoldalas nyomtatás kézi
Csatlakozások USB 2.0, WiFi
Támogatott operációs rendszerek Windows, Macintosh OS X, Linux
Lézertoner típusa CF-244X (2.000 oldal) vagy
CF-244A (1.000 oldal)
Működési zajszint 52 dB
Energiafogyasztás 365W (nyomtatás), 0,6W (alvó mód)
Tartozékok Tápkábel, induló toner (kb. 500 oldal), felhasználói útmutató, CD
Garancia 1 év