Milyen nyomtatót vegyek?

Olcsó WiFis lézernyomtató - Xerox Phaser 3020

2020.10.23 09:30

Hálózati lézernyomtató - Brother L2712DNLeszámolna a beszáradó patronok rémével, és lézernyomtatóra váltana? Egészen egyszerű, apró és kedvező árú nyomtatót keres, de a WiFiről nem szeretne lemondani? Mutatjuk a megoldást!

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

 

 

Olcsó WiFi lézernyomtató - Xerox 3020

 

Xerox lézernyomtató WiFivel, olcsón?!

Igen! Sokak kérdésére adja meg a választ a Xerox takaros kis nyomtatója, a Phaser 3020. Megjelenésében hozza a megszokott Xerox dizájnjegyeket, a lekerekített sarkokat, illetve a törtfehér és kék színek kombinációját, mely ízléses, letisztult, mégis visz egy kis vidámságot az egyébként gyakran szürke/fekete, emiatt kissé komor irodai környezetbe.

A dizájnt persze nem kell túlmagyarázni, hiszen járt már nálunk Xerox nyomtató: a színes, multifunkciós 6027 lézernyomtató, a parádésan alacsony, nettó 1 Ft alatti lapköltségű, multifunkcós Xerox 3335, vagy épp a mai tesztalanyunkkal több tulajdonságában is osztozó, ám multifunkciós és faxos Xerox 3025.

A 3020 tehát a nagytestvéreken látott dizájnelemeket hordozza, csak kicsiben. Tényleg kicsiben. A 331 x 215 x 188 mm-es ház ugyanis valóban apró, bátran odaállítható a korábban bemutatott közönségkedvencek, a Samsung M2026 olcsó lézernyomtató és a HP M102A lézernyomtató mellé.

 

Olcsó WiFi lézernyomtató - Xerox 3020

Lézernyomtatót akkor is érdemes vásárolnunk, ha keveset nyomtatunk, és akkor is, ha sokat. Előbbi esetben örülni fogunk, hogy elfelejthetjük a folyton beszáradó patronokat,a sokat nyomtatók pedig a tintasugaras gépekénél jóval alacsonyabb lapköltségek miatt fogják hamar szívükbe zárni új nyomtatójukat.

A lézeres technológia előnye még, hogy hasonló áron gyorsabb tud lenni tintapatronos társainál, így terjedelmesebb dokumentumok nyomtatásakor sokkal kevesebb várakozásra kényszerít minket készülékünk.

 

Olcsó WiFi lézernyomtató - Xerox 3020

Amikor azt mondjuk, hogy a Xerox Phaser 3020 lézernyomtató egészen egyszerű, és így használata sem ördöngösség, akkor azt komolyan is gondoljuk. A nyomtatón összesen két gombot találunk, egyikük bekapcsolásra, másikuk a WiFi funkció vezérlésére szolgál.

Bármilyen egyszerű ugyanis a gép, a vezeték nélküli nyomtatás lehetőségét megadja, bár tartsuk szem előtt, hogy Androidról a Xerox gyári programmal nem támogatott a WiFi nyomtatás, de más alkalmazással életre kelthető.

A 3020 ráadásul annyira egyszerű, és készítői olyannyira szabadulni akartak a felesleges gomboktól, hogy papír újratöltés esetén a nyomtatás folytatásához fel kell nyitni, majd újra lecsukni a fedelét. Mindez persze nem túl zavaró apróság annak fényében, hogy a nyomtató bemeneti tálcája 150 lap befogadására alkalmas, így nem kell majd gyakran utántöltéssel bajlódnunk.

 

Olcsó WiFi lézernyomtató - Xerox 3020

A WiFin túl természetesen vezetékesen, USB kábellel is összekapcsolhatjuk a kis Xerox gépet PC-nkkel vagy laptopunkkal, jó xeroxos szokás, és más márkáktól érkezve kellemes meglepetés pedig, hogy a 3020-hoz nemcsak hálózati, de nyomtatókábel is jár a dobozban, így azt már nem kell külön beszereznünk.

Olcsó WiFi lézernyomtató - Xerox 3020

Nyomtass olcsón, kiváló minőségben Zafir Premium tonerekkel!

A nyomtatás persze mindenekelőtt továbbra is a gazdaságos üzemelésről szól, hiszen hiába bármilyen funkció, ha nyomtatónkhoz nem, vagy csak irreálisan drágán találunk kellékanyagot.

Szerencsére a Xerox 3020-nak nincs szégyenkeznivalója: a dob és toner egy egységet alkot, nem szükséges külön cserélni őket, így csak egyféle kellékanyag állapotára kell figyelnünk, ha pedig cserére van szükség, az eredeti helyett bátran válasszuk a nagyjából harmadannyiba kerülő Zafir Premium utángyártott tonereket.

A 3020-asba ráadásul nem is sokat kell gondolkodnunk, milyen típus való: a Zafir Premium 3020-as toner neve beszédes, lapköltsége pedig nagyjából a korábban bemutatott, és a hazai piacon igen népszerű M2026-os Samsung nyomtatóéval egyenlő, nagyjából 3,9 Ft + ÁFA.

 

Olcsó WiFi lézernyomtató - Xerox 3020

Kinek ajánljuk tehát a Xerox 3020 lézernyomtatót? Mindenkinek, akinek nem fontos a színes nyomtatás (vagy más módon oldja meg), és olcsón keres egy mindig hadra fogható, apró, egyszerű és megbízható nyomtatót, amit vezeték nélkül több asztali és mobil eszköz közt is megoszthat.

Olcsó WiFi lézernyomtató - Xerox 3020

 

Amit szerettünk...
...és amit kevésbé:

+ Kiváló ár-érték arány
+ Olcsó
+ Gazdaságos
+ Nem szárad be
+ WiFin is nyomtat
+ Kategóriájában gyors

- Járt már nálunk nála is alacsonyabb lapköltségű nyomtató

 

Xerox Phaser 3020 V_BI adatlap
Típus Fekete lézernyomtató
Méretek (Sz x Mé x Ma) 331 x 215 x 188 mm
Súly 4,1 kg
Bemelegedési idő 8,5 másodperc
Folyamatos nyomtatási sebesség 20 lap/perc
Nyomtatási felbontás Maximum 1200 x 1200 dpi
Ajánlott papírméretek A4, A5, A6
Bemeneti papírkapacitás 150 + 1 lap
Kimeneti papírkapacitás 100 lap
Kétoldalas nyomtatás manuális
Csatlakozások USB 2.0, WiFi
Támogatott operációs rendszerek Windows, Macintosh OS, Linux
Lézertoner típusa 3020
Induló készlet kapacitás 700 oldal
Zafir Premium toner kapacitás 3020/3025: 1.500 oldal
Lapköltség Zafir Premium tonerrel ~3,9 Ft + ÁFA
Működési zajszint 44 dB (nyomtatás)
Energiafogyasztás 313W (nyomtatás) / 2,3W (energiatakarékos mód)
Tartozékok Tápkábel, induló toner, USB-kábel, felhasználói útmutató, CD
Garancia 2 + 1 év (regisztrációval)