Milyen nyomtatót vegyek?

Milyen nyomtatót vegyek? Xerox 3025 multifunkciós nyomtató és fax

2019.05.09 09:00

A lehető legtöbbet szeretné kihozni otthoni vagy irodai nyomtatójából? Multifunkciós gépet keres vezetékes és vezetéknélküli hálózati kapcsolattal és fax funkcióval? A A Xerox 3025V_NI-től mindezt megkapja, kompakt házba csomagolva, kedvező árcédulával.

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

Xerox 3025 multifunkciós nyomtató és fax

Milyen nyomtatót vegyek? Volt már dolgunk Xerox nyomtatóval, a 6027 igazi nagyágyú, mind tudásában, mind pedig méreteiben, ráadásul nem pusztán kijelzője színes, de akár a vele készült nyomatok is. Ezúttal a Xerox egy olcsóbb készülékét vesszük górcső alá, mely kedvező árazásával és remek szolgáltatásaival sokaknak lehet megfelelő választás.

Multifunkciós nyomtató és fax: lehet egyszerre kompakt és okos!

A Xerox régi, neves nyomtató gyártóként ismét rendkívül kiegyensúlyozott csomagot tett le az asztalra. Multifunkciós fax készüléke egyszerre tud lenyűgözően sokoldalú és megbízható, mégis kompakt és esztétikus lenni.

Szerteágazó tudása ellenére kiváló gyártói támogatottsága révén egyszerűen használható, a hozzá adott CD-vel telepítése néhány percet vesz igénybe, a nyomtató beállításait pedig a Xerox saját webes felületén is könnyedén elvégezhetjük.

Xerox 3025 multifunkciós nyomtató és fax

A Xerox multifunkciós nyomtató és fax készüléke már 8,5 másodperccel bekapcsolás után a rendelkezésünkre áll, onnantól pedig gyors, akár 20 lap/perces sebességgel képes dolgozni – sőt, talán kicsit túlbuzgó is, hiszen alapbeállításban minden bekapcsolásnál tesztoldalt nyomtat. Ennek kikapcsolásához a kijelző feletti I gomb megnyomását követően a Machine Setup menü alatt válasszuk a Conf. Page menüpontot, az értéket pedig On-ról változtassuk Off-ra, majd az OK gombbal véglegesítsük a beállítást.

A sebesség mellett a szép, precíz nyomtatási kép is figyelemre méltó, és hab a tortán, hogy a nyomtató egészen halkan is dolgozik.

Xerox 3025 multifunkciós nyomtató és fax

A készülék egyes gombjai háttérvilágítással is rendelkeznek, a sötét szobában való könnyebb kezelhetőség végett.

Multifunkciós nyomtató és fax: nyomtat, szkennel, fénymásol, vezetékkel vezeték nélkül is!

A Xerox multifunkció faxkészülékének sokoldalúságának csak egy részét képezik a nyomtatási, szkennelési és fénymásolási funkciók. Adott még a fax is, mely olyan fejlett eszközöket is felvonultat, mint a névjegyzék, az automatikus hívásmegválaszolás és újratárcsázás az automatikus kicsinyítés, több címzettnek küldött, akár színes fax, a csengőhang szerinti hívásazonosítás, a beágyazott fax, a kéretlen faxok kiszűrése, a LAN-fax, az MH/MR/MMR/JBIG/JPEG formátumú tömörítés a fogadott faxok továbbítása PC-re és a titkos nyomtatás.

Ezeken felül az interfészek terén is figyelemre méltó a készülék. Természetesen USB-n is csatlakoztathatjuk számítógépünkhöz, de a stabil WiFi kapcsolattal vezeték nélkül hozzáférhetővé tehetjük irodánk vagy családtagjaink számára, sőt felhőből is nyomtathatunk, illetve vezetékes Ethernet kapcsolat is rendelkezésre áll.

Xerox 3025 multifunkciós nyomtató és fax

Apró hiányosságként nem kapunk beépített papíradagolót, így ritkán használt gépen a fedetlen tálcán lévő papír idővel porosodik, illetve az automata duplex is kimaradt a nyomtatóból, így kétoldalas nyomtatásra csak manuálisan van lehetőség.

Cserébe takarékos működést kapunk, akár az is beállítható, mennyi idő után menjen készenlétbe a gép, nyomtatásra pedig gyorsan felébred.

Kedvező lapköltségek prémium minőségű utángyártott tonerekkel!

A legkisebb HP lézernyomtató: kompakt méret, egyszerű kezelés  Ezúttal a Xerox egy olcsóbb készülékét vesszük górcső alá, mely kedvező árazásával és remek szolgáltatásaival sokaknak lehet megfelelő választás.

Hiába persze a kedvező ár és a rengeteg funkció, ha egy nyomtató nem felel meg a gazdaságos üzemeltetés követelményének. Szerencsére a Xerox multifunkciós nyomtató és fax gépe ebből a szempontból is jól vizsgázik. A lézertoner a ritkább használatban sem szárad be, esetünkben tartalmazza a dobegységet, így azt nem szükséges külön beszerezni, lapköltsége az 1500 oldalas kapacitású 3020/3025-ös lézertonerrel pedig nagyjából 4 Ft + ÁFA – ehhez persze az eredetinél jóval gazdaságosabb, hozzá mégis megszólalásig hasonló, prémium minőségű utángyártott lézertonerre lesz szükség. Mi a Patronéstonernél a hosszú évek óta bevált, első osztályú Zafir Premium utángyártott kellékekre szavazunk!

Lehet még olcsóbb: kedvezményes csomagajánlat

Vásárolja meg a Xerox WorkCentre 3025V_NI-t patronestoner.hu webáruházunkban kedvezményes csomag áron! Elérhetőségről és aktuális árainkról érdeklődjön kollégáinknál e-mailben vagy telefonon!

 

Xerox WorkCentre 3025V-NI adatlap
Típus Fekete multifunkciós lézernyomtató és fax
Méretek (Sz x Mé x Ma) 406 x 360 x 257 mm
Súly 7,5 kg
Bemelegedési idő 8,5 másodperc
Folyamatos nyomtatási sebesség 20 lap/perc
Kihasználtság akár havi 15.000 oldal
Nyomtatási felbontás Maximum 1200 x 1200 dpi
Ajánlott papírméretek A4, A5, A6, B5
Bemeneti papírkapacitás 150 lap + 1 lapos kézi adagoló
Kimeneti papírkapacitás 100 lap
Kétoldalas nyomtatás manuális
Csatlakozások USB 2.0, Ethernet, WiFi
Támogatott operációs rendszerek Windows, Macintosh OS X, Linux
Vezetéknélküli szabványok Apple Airprint, Google Cloudprint
Lézertoner típusa 3020/3025
Induló készlet kapacitás 1200 oldal
Zafir Premium toner kapacitás 1.500 oldal
Lapköltség Zafir Premium tonerrel ~4,1 Ft + ÁFA
Működési zajszint 50 dB (nyomtatás) / 4,2 dB (készenlét)
Energiafogyasztás 313W (nyomtatás) / 2,3W (energiatakarékos mód)
Tartozékok Tápkábel, induló toner, felhasználói útmutató, CD
Garancia 2 év