Milyen nyomtatót vegyek?

Nyomtass olcsón RETRO! ML-2545 Samsung lézernyomtató bemutató

2020.08.26 10:00

Nyomtass olcsón! ML-2545 Samsung lézernyomtatóNyomtass olcsón te is a Samsung öregecske, ám egyszerű és megbízható lézernyomtatójával! A színes, multifunkciós gépeket ne ebben a bemutatóban keresd, de a robuszus Samsung 2545-re mindig számíthatsz, a bele való Zafir Premium utángyártott toner pedig egészen elképesztően olcsó nyomtatást tesz lehetővé!

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

 

 

Nyomtass olcsón! ML-2545 Samsung lézernyomtató

 

Új sorozatunkban mára kifutott, de sok irodában még mindig töretlenül szolgáló nyomtatókat mutatunk be. Ha a nyomtatódra ismersz, jó hírünk van: nem kell kidobnod, hiszen a Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében téged is prémium minőségű utángyártott toner termékekkel vár nemcsak új, de öregecske nyomtatódhoz is.

A Samsung ML-2545 például annyira régi, hogy sok márkatársával ellentétben rajta már nehezen fedezhetjük fel a Samsung nyomtatókra jellemző jegyeket. Építése a megszokottnál laposabbnak tűnik, 35x34 cm-es, majdnem négyzet alapterülete pedig 7,3 kilogrammos súlyával együtt kissé nagyobbá és nehezebbé teszik kategóriájának frissebb versenyzőinél.

Nyomtass olcsón! ML-2545 Samsung lézernyomtató

Samsung lézernyomtató otthonra és kisirodákba

A 2545-ös tehát messze nem egy ligában játszik a legkisebb HP lézernyomtatókkal, ám tudása is némileg felülmúlja azokét. Szkennert vagy WiFit persze itt sem kapunk, ám van, amiben ma is korrektet tud villantani az öregedő Samsung lézernyomtató.

Strapabíró, egyszerű felépítése révén elsősorban otthoni vagy kisebb irodák megbízható nyomtatójának ajánljuk, utóbbi feladatot már csak viszonylag gyors, 24 lap/perces nyomtatási sebessége miatt is nyugodtan rábízhatjuk.

 

Nyomtass olcsón! ML-2545 Samsung lézernyomtató

A nyomtató kezelése kifejezetten egyszerű, a három gomb mellé két állapotjelző LED-et kapunk, melyek tájékoztatnak a toner töltöttségéről, a nyomtatási folyamatról és az esetlegesen felmerült hibákról is. A gombok közül a legfelső érdekes funkciót rejt, ezzel az épp a monitorunkon lévő dokumentumot egy gombnyomással nyomtathatjuk ki úgy, hogy közben nem kell számítógépünk menüjével vesződni.

Vezetékes vagy vezetéknélküli hálózati opciót nem kínál a 2545-ös Samsung lézernyomtató, ilyen célokra érdemes elmerülni a TP-Link Print Serverének világában. A 2545 persze szerencsére annyira azért nem öreg, hogy ne találjuk meg rajta a hátlapi USB csatlakozót.

Nyomtass olcsón! ML-2545 Samsung lézernyomtató

A 2545-ös Samsung lézernyomtató 250 lapos papíradagolóval rendelkezik, így utántölteni ritkán kell, papírkiadó tálcája pedig 125 lap kapacitású, mely erőltetett tempóban is legfeljebb 5 perc alatt fog megtelni, tekintve a nyomtató 24 lap/perces nyomtatási sebességét.

A gép automata duplex funkcióval nem rendelkezik, kétoldalas nyomtatásra csak manuális lapátfordítással van lehetőségünk.

 

Nyomtass olcsón! ML-2545 Samsung lézernyomtató

Nyomtass olcsón, akár 1 Ft alatti lapköltséggel!

1052L

Nyomtass olcsón! ML-2545 Samsung lézernyomtató

A Zafir Premium Q5949A utángyártott toner ráadásul normál mellett nagykapacitású, Q5949X kiszerelésben is elérhető, így lapköltségünket egészen nettó 0,73 Ft-ig szoríthatjuk le. Egézen lenyűgöző, nem igaz?

Ha újabb típusú HP LaserJet nyomtató vagy más modell lapul az asztalodon, ne csüggedj: nézz szét kínálatunkban, mert biztosak vagyunk benne, hogy kiváló termékeket találsz nálunk versenyképes árakon!