Milyen nyomtatót vegyek?

Nyomtass olcsón! ML-2165W Samsung lézernyomtató

2020.08.03 08:00

Nyomtass olcsón! 2615W Samsung lézernyomtatóNyomtass olcsón te is a kiforrott ML2165W Samsung lézernynyomtatóval! Bevált típusként ma is könnyen futhatsz bele irodákban és apróhirdetésekben egyaránt. Újkorában is a belépő kategóriát képviselte, most pedig még jobb áron megkaparinthatod ezt az egyszerűés megbízható fekete lézernyomtatót, melyhez remek áron érhető el a nyomtató toner! Zafir Premium utángyártott toner használatával pedig úgy spórolhatsz nyomtatásaid során, hogy a minőségről egy pillanatra se kelljen lemondanod!

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

 

 

 

Nyomtass olcsón! 2165W Samsung lézernyomtató

 

Új sorozatunkban mára kifutott, de sok irodában még mindig töretlenül szolgáló nyomtatókat mutatunk be, a HP LaserJet nyomtató típusok után most egy Samsung lézernyomtatóval jelentkezve. Ha a nyomtatódra ismersz, jó hírünk van: nem kell kidobnod, hiszen a Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében téged is prémium minőségű utángyártott toner termékekkel vár nemcsak új, de öregecske nyomtatódhoz is, legyen az HP, Samsung, Canon vagy más márka. Nyomtass olcsón te is velük akár otthon, akár irodádban!

Nyomtass olcsón! 2165W Samsung lézernyomtató

Samsung lézernyomtató - letisztult egyszerűség a belépő kategóriában

 

Nyomtass olcsón! 2165W Samsung lézernyomtató

A belépő kategóriás gépekből ritkán válnak sebeségbajnokok, a 2165-ös Samsung lézernyomtató 20 oldal/perces sebességével azonban abszolút elégedettek lehetünk. 150 lapos papíradagolójának tartalmát így néhány perc alatt is kiürítheti, erőltetett menetben pedig a 100 lapos kimeneti tálcát is érdemes lesz figyelnünk .

A nyomtató 1200x1200 dpi-os felbontása ma is megállja helyét, részletgazdag fotóinkat nem vele érdemes elkészítenünk már csak a színek hiánya miatt sem, dokumentumainkhoz azonban váltig elég lesz.

Az aprócska Samsung lézernyomtató tetején az indításra és törlésre szolgáló gombokat érjük el, illetve a két állapotjelző LED-et láthatjuk.

 

Nyomtass olcsón! 2165W Samsung lézernyomtató

Talán nem meglepetés egy mára kifutott, belépő kategóriás Samsung lézernyomtató esetében, hogy az automata kétoldalas nyomtatásról le kell mondanunk, helyette csak kézi lapfordítással van lehetőségünk duplex nyomatok készítésére.

Szkenner, fénymásolás agy fax funkciót hiába is keresnénk, bár ezt a gép apró méretei és 4 kg-os súlya már első ránézésre sejthetővé teszik.

Amit azonban meglepetésünkre találhatunk, az a vezetéknélküli nyomtatás lehetősége a WiFi funkció révén. Így nem csupán több számítógépről válik elérhetővé a nyomtató, de akár okostelefonunkról is indíthatunk azonnali nyomtatást.

 

Nyomtass olcsón! 2165W Samsung lézernyomtató

Nyomtass olcsón, akár 1 Ft alatti lapköltséggel!

A korábban bemutatott öregek, a M1522nf HP LaserJet nyomtató és a P1005, bár gyárilag eltérő HP nyomtató patron típusokat  használtak, az utángyártott piac leleményessége révén az egyik legnépszerűbb HP nyomtató toner használatával igazán gazdaságosak tudtak lenni.

Aggodalomra persze semmi ok, a 2165 is egészen olcsón tud nyomtatni, igaz, nem a még mindig borsos árú, 20 ezer Ft környékén kapható eredeti Samsung tonerekkel, bár ezekkel mára kevesen használnak több éves, újkorukban sem drága nyomtatókat. Gazdáik gyakran költséghatékonyabb megoldások után néznek, az ingadozó színvonalú toner töltés helyett választásuk egyre inkább az utángyártott toner típusokra esik. Mellényúlni persze itt sem nehéz, a Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében rengeteg panasszal találkozott már a gyenge minőségű utángyártott lézertonerek kapcsán. Mi épp ezért a prémium minőségű utángyártott toner típusokat ajánljuk, melyek minőségükben megszólalásig hasonlítanak az eredetire, mégis súlyos tízezreket takaríthatunk meg velük.

A Zafir Premium D101S utángyártott toner nem sok fejtörést okoz, hiszen egyféle kapacitással érhető el, ez esetünkben 1.500 oldalnyi tonerport jelent, a vele elérhető, 3,1 Ft-os nettó lapköltség pedig sok mai nyomtatónak is becsületére válna!

Ha újabb típusú Samsung lézernyomtató vagy más modell lapul az asztalodon, ne csüggedj: nézz szét kínálatunkban, mert biztosak vagyunk benne, hogy kiváló termékeket találsz nálunk versenyképes árakon!