Milyen nyomtatót vegyek?

Nyomtass olcsón RETRO! 2014 HP LaserJet nyomtató

2020.08.06 08:00

Nyomtass olcsón! 2014 HP LaserJet nyomtatóNyomtass olcsón te is egy igazi klasszikussal! A HP 2014-es nyomtatója masszív, bizonyított, egyszerű és megbízható darab, mely sokoldalúságával vagy apró méretével egész biztosan nem fog elkápráztatni, a bele való Zafir Premium utángyártott toner azonban elképesztően olcsó nyomtatást tesz lehetővé!

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

 

 

Nyomtass olcsón! 2014 HP LaserJet nyomtató

 

Új sorozatunkban mára kifutott, de sok irodában még mindig töretlenül szolgáló nyomtatókat mutatunk be. Ha a nyomtatódra ismersz, jó hírünk van: nem kell kidobnod, hiszen a Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében téged is prémium minőségű utángyártott toner termékekkel vár nemcsak új, de öregecske nyomtatódhoz is.

Mindig mókás kicsit rácsodálkozni, hogy nem is olyan régen milyen gépekkel nyomtattunk, és erre mai tesztalanyunk viharvert állapota csak ráerősít. A HP 2014-et például 2014 elején még forgalmazták hazánkban, ma viszont már csak mosolygunk a méretéhez és súlyához képest nem épp acélos tudásán.

A 2014-es HP LaserJet nyomtató ugyanis 350x355x256 mm-es méretével egész nagy szeletet harap ki íróasztalunk felületéből, 10,5 kg-os súlyát pedig némi jóindulattal a jó öreg "ebben még volt anyag" frázissal próbálhatjuk magyarázni, ám tény, hogy ma nagyon hasonló tudású gépek férnek el sokkal kisebb helyen, súlyuk pedig nagyjából fele a 2014-esének.

Nyomtass olcsón! 2014 HP LaserJet nyomtató

HP LaserJet nyomtató - mindenre felkészülve

Szóval a 2014 nagy és nehéz, de legalább keveset tud - gondolhatná most mindenki. Mai bemutatónk középpontjában a HP multifunkciós M1522nf típusa áll, mely minden irányba 40-50 centis méreteit és 11 kilós súlyát tekintve már nem egy ligában játszik a legkisebb HP lézernyomtatókkal, ám tudása is felülmúlja azokét.

Kifejezetten strapabíró típusról van szó, melyre szinte bármilyen irodai feladat rábízható. A bekapcsolástól számítva 10 másodpercre sincs szüksége ahhoz, hogy elkészüljön az első nyomat, 23 lap/perces nyomtatási sebessége pedig ma is jónak számít.

 

Nyomtass olcsón! 2014 HP LaserJet nyomtató

A nyomtató kezelése kifejezetten egyszerű, a két gomb mellé négy állapotjelző LED-et kapunk, melyek tájékoztatnak a toner töltöttségéről, a nyomtatási folyamatról és az esetlegesen felmerült hibákról is. És itt vége is a felsorolásnak, nincs szkenner, nincs fax és a hozzájuk tartozó gombrengeteg, vagy épp több collos érintőkijelző - csak a letisztult, sallangmentes célszerűség.

Vezetékes vagy vezetéknélküli csatlakozási opciót nem kínál a 2014-es HP LaserJet nyomtató, ám megtaláljuk rajta egy letűnt kor népszerű, ma már legfeljebb autószervizekben és más ipari környezetben, diagnosztikai eszközöknél használt csatlakozótípusát, a párhuzamos portot.

Természetesen ezen túl USB-t is találunk a HP ódon lézernyomtatóján.

A 2014 HP LaserJet nyomtató 250 lapos papíradagolóval rendelkezik, így utántölteni ritkán kell, papírkiadó tálcája pedig 125 lap kapacitású, mely erőltetett tempóban is legfeljebb 6 perc alatt fog megtelni, tekintve a nyomtató 21 lap/perces nyomtatási sebességét.

A hép automata duplex funkcióval nem rendelkezik, kétoldalas nyomtatásra csak manuális lapátfordítással van lehetőségünk.

 

Nyomtass olcsón! 2014 HP LaserJet nyomtató

Nyomtass olcsón, akár 1 Ft alatti lapköltséggel!

Aki figyelemmel kíséri a 2014-es HP LaserJet nyomtatóhoz hasonló, öreg igáslovakról szóló bemutatóinkat, az sejtheti, hogy a gép igazi aduásza mai társaival szemben a lapköltség lesz. A hosszú ideje piacon lévő tonereknek bőven volt idejük jóárasodni, és mostanra nevetségesen alacsony lapköltségek érhetők el velük. Ezúttal nem a korábban már többször említett HP P1102 toner néven is emlegetett 285A toner típus való a gépbe, ám lapköltségek terén a Q7553A és Q7553X utángyártott tonereknek sincs szégyenkeznivalója.

Nyomtass olcsón! 2014 HP LaserJet nyomtató

Eredeti HP Q54949A toner használatával persze ez a nyomtató sem lesz a leggazdaságosabb, a toner töltés pedig a hullámzó minőség miatt nem ajánlott. A Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében ezúttal is prémium minőségű utángyártott toner használatát javasolja, mellyel úgy csökkenthetjük költségeinket, hogy közben a magas minőségről egyetlen percre sem kell lemondanunk.

A Zafir Premium Q7553A utángyártott toner ráadásul normál mellett nagykapacitású, Q7553X kiszerelésben is elérhető, így lapköltségünket egészen nettó 0,73 Ft-ig szoríthatjuk le. Egézen lenyűgöző, nem igaz?

Ha újabb típusú HP LaserJet nyomtató vagy más modell lapul az asztalodon, ne csüggedj: nézz szét kínálatunkban, mert biztosak vagyunk benne, hogy kiváló termékeket találsz nálunk versenyképes árakon!