Milyen nyomtatót vegyek?

Milyen nyomtatót vegyek? Xerox irodai lézernyomtató - 3330V_DNI

Laskovics Koppány
2021.07.04 10:00

Xerox multifunkciós irodai lézernyomtató - 3335V_DNIOlyan készüléket keres irodájába, amely csak a nyomtatáshoz ért, de ahhoz nagyon? Legyen gyors, ismerje az automata duplex rejtelmeit, csatlakozzon vezetékes és vezeték nélküli hálózatokhoz, de ne bonyolítsa feleslegesen az életet színes vagy multifunkciós képességekkel?  A Xerox 3330 mindezt tudja, kedvező ára és alacsony lapköltségei révén pedig sem a megvásárlása, sem pedig az üzemeltetése nem dönti romba kis vagy közepes irodája költségvetését!

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

 

 

Xerox irodai lézernyomtató - 3330V_DNI

 

Mindig örülünk, ha kellemesen kiegyensúlyozott tudású készülék akad a kezünkbe, a Xerox Phaser 3330 pedig nem bízza a véletlenre a sikert. Árcédulája révén nem az otthonra valami olcsót keresők közt lesz slágertermék, aki viszont a gyors és gazdaságos nyomtatás élményére  vágyik, és a szkennelés vagy a színes nyomatok nem fontosak számára, az egy igazán remek készüléket kap a Xerox irodai nyomtatójának személyében.

Xerox irodai lézernyomtató - 3330V_DNI

Xerox irodai lézernyomtató - nehéz rajta fogást találni

A gép méretei és súlya (366 x 366 x 290 mm és 9,9 kg) alapján már nem az a tipikus "kissámlira helyezhető" nyomtató, tudása és munkabírása azonban igazolja ezeket a számokat. Havi 50.000 oldalas kihasználtságával a legpörgősebb napokon sem fog gátat szabni a munka gördülékenységének, a 6,5 másodperces bemelegedési idő után elérhető 40 lap/perces nyomtatási sebessége pedig az egyik leggyorsabb az eddig bemutatott nyomtatók közt.

Szerencsére a Xerox irodai lézernyomtatójának lapadagolóját ennek megfelelően viszonylag sok, 250 + 50 lap befogadására tervezték, azt pedig talán mondanunk sem kell, hogy a kategóriától elvárható módon a gép belső lapadagolóval rendelkezik, így az olcsóbb gépeknél megszokott lenyitható tálca nem fog több helyet foglalni íróasztalunkból.

A kimeneti tálca kapacitása szintén korrekt, 150 lapos, ezt még folyamatos nyomtatás mellett is percekbe telik megtöltenie a gépnek.

Természetesen az automata duplex nyomtatás is a felszereltség része, így nyomtatónk egyszerre segít környezettudatosan nyomtatni és tovább csökkenteni a lapköltséget.

Xerox irodai lézernyomtató - 3330V_DNI

Kijelzője a kategóriában megszokottnál nagyobb, de nem érintésérzékeny, és nem is színes, ám egy korrekt mono egység sok munkakörnyezetben inkább előny, mintsem hátrány. Gombokból cserébe egész sokat kapunk, a fax funkciót a számbillentyűk ellenére azonban hiába keressük, ez hiányzik az eszköz repertoárjaból.

Xerox irodai lézernyomtató - vezetékes és vezetéknélküli opciók tárháza

A Xerox irodai lézernyomtatóján előlapi USB bemenetet is találunk, ahonnan pendrive-ról és okostelefonról egyaránt közvetlenül nyomtathatjuk ki dokumentumainkat. Mindezt ráadásul egy praktikus kis rekeszbe rejtették, így használaton kívül nem zavarja a szemet, a rekeszben pedig különböző eszközökhöz való kábeleinket és egyéb apróságainkat is tárolhatjuk.

 

Xerox irodai lézernyomtató - 3330V_DNI

A vezetékes csatlakozók sora a hátoldalon újabb USB-vel és Ethernet csatlakozással folytatódik, akinek pedig mindez nem elég, az WiFin keresztül vezeték nélkül is lehetővé teheti, hogy irodája minden gépének nyomtatási igényét egyetlen készülék szolgálja ki.

A Xeroxnál nem ritkaság, hogy bőkezűen bánnak a tartozékokkal, nincs ez másképp most sem, így az alapcsomag részét képezi a telepítő lemezen, illetve a tápkábelen kívül az USB kábel is.

 

Xerox irodai lézernyomtató - 3330V_DNI

Multifunkciós irodai nyomtató kevesebb, mint 1 Ft-os lapköltséggel

Ha valakit még nem győzött volna meg a Xerox 3330, annak a végére tartogattuk az aduászt: a készülék ugyanis a kellékanyag-kérdést sem veszi félvállról, rögtön háromféle kapacitást kínál, 2.600, 8.500 és 15.000 oldalas tonerekkel.

Xerox irodai lézernyomtató - 3330V_DNI

A valóban költséghatékony nyomtatáshoz a Patron és Toner csapata évtizedes szakmai tapasztalattal a háta mögött ajánlja a Zafir Premium lézertonereket, melyek prémium minőségű utángyártott termékként töredék áron elérhetők az eredetikhez képest, miközben sok egyéb utángyártott típussal szemben garantáltan nem kényszerítik minőségbeli kompromisszumokra felhasználóikat.

A Zafir Premium 3330-as, 15.000 oldalas tonerével így már extraalacsony, 0,68 Ft + ÁFA lapköltséggel is használhatjuk nyomtatónkat.

Xerox irodai lézernyomtató - 3330V_DNI

Lehet még olcsóbb: kedvezményes csomagajánlat

Vásárolja meg a Xerox WorkCentre 3330V_DNI-t patronestoner.hu webáruházunkban, és Zafir Premium tonereinket kedvezményes áron teheti kosarába új nyomtatója mellé!

 

Amit szerettünk...
...és amit kevésbé:

+ Remek ár-érték arány
+ Gyors
+ Gazdaságos
+ WiFi
+ Ethernet
+ Automata kétoldalas nyomtatás
+ 3 év garancia

- Dobegységet külön kell cserélni

Xerox Phaser 3330V_DNI adatlap
Technológia
Lézernyomtató
Színes nyomtató
Szkennelés / Fénymásolás
Automata kétoldalas nyomtatás
Automata lapbehúzás szkenneléshez (ADF)
USB
WiFi
Ethernet
Fax
Belső papírtálca
Maximális papírméret A4
Max. nyomtatási sebesség 40 lap/perc
Maximális felbontás 1200 x 1200 dpi
Lézertoner típusa

Zafir Premium 3330 (15.000 oldal) /

Zafir Premium 3330 (8.500 oldal) /

Zafir Premium 3330 (2.600 oldal) /

Xerox 3330 (15.000 oldal) /

Xerox 3330 (8.500 oldal)

Dobegység típusa Zafir Premium 3330 (30.000 oldal)
Papírbemenet 250 lapos tálca + 50 lapos kézi
Papírkimenet
150 lap
LCD kijelző
egyszínű, nyomógombos
Méretek (Sz x Mé x Ma) 366 x 366 x 290 mm
Súly 9,9 kg
Működési zajszint 54 dB
Garancia 1 + 2 év regisztrációval
Gyártói oldal