Milyen nyomtatót vegyek?

Nyomtass olcsón RETRO! 3250 Xerox lézernyomtató bemutató

2020.11.21 11:30

Nyomtass olcsón! 2014 HP LaserJet nyomtatóNyomtass olcsón te is egy igazán érdekes retro nyomtatóval! A Xerox Phaser 3250 első ránézésre csak egy sokat látott öreg gépnek tűnik, ám sebességével még ma is tud meglepetéseket szerezni, a hozzá való Zafir Premium utángyártott toner pedig esetünkben is lenyűgözően olcsó nyomtatást tesz lehetővé!

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

 

 

Nyomtass olcsón! 3250 Xerox lézernyomtató

 

Új sorozatunkban mára kifutott, de sok irodában még mindig töretlenül szolgáló nyomtatókat mutatunk be. Ha a nyomtatódra ismersz, jó hírünk van: nem kell kidobnod, hiszen a Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében téged is prémium minőségű utángyártott toner termékekkel vár nemcsak új, de öregecske nyomtatódhoz is.

A Xerox 3250 sem mai darab, 2013-ban még forgalmazták hazánkban, de bemutatása után jó pár évvel is első blikkre beazonosítható a kék-szürke színvilágról, hogy Xerox géppel van dolgunk..

364x369x239,2 mm-es méretével egész nagy szeletet harap ki íróasztalunk felületéből, és súlya már érzésre is jó duplája a mai 4-5 kilós, belépő szintű, ám itt-ott akár többet is nyújtó nyomtatókénak.

Nyomtass olcsón! 3250 Xerox lézernyomtató

Xerox lézernyomtató - gyorsan teszi a dolgát

Szóval a 3250 nagy és nehéz, de legalább keveset tud - gondolhatná most mindenki. Pedig kifejezetten strapabíró típusról van szó, melyre szinte bármilyen irodai feladat rábízható.

A nyomtató kezelése kifejezetten egyszerű, az oldaló billenőkapcsoló mellé egyetlen gomb és két állapotjelző LED jár, melyek tájékoztatnak a toner töltöttségéről, a nyomtatási folyamatról és az esetlegesen felmerült hibákról is. És itt vége is a felsorolásnak, nincs szkenner, nincs fax és a hozzájuk tartozó gombrengeteg, vagy épp több collos érintőkijelző - csak a letisztult, sallangmentes célszerűség.

 

Nyomtass olcsón! 3250 Xerox lézernyomtató

Vezetékes vagy vezetéknélküli hálózati csatlakozási opciót nem kínál a 3250-es Xerox lézernyomtató, ezt szükség szerint a TP-Link Print Serverével pótolhatjuk. Ennek hiányában pedig marad a jó öreg USB csatlakozás.

Feltűnhet még egy fura bemenet a gép hátoldalán, ide a kiegészítő tálcát csatlakoztathatjuk, mellyel a 250 lapos papíradagoló még tovább bővíthető, bár ezt utántölteni alapkiépítésben is ritkán kell, papírkiadó tálcája szintén lap kapacitású, mely erőltetett tempóban is közel 10 perc alatt fog megtelni, tekintve a nyomtató 28 lap/perces, mai szemmel nézve is igen tisztességes nyomtatási sebességét.

A gép automata duplex funkcióval nem rendelkezik, kétoldalas nyomtatásra csak manuális lapátfordítással van lehetőségünk.

 

Nyomtass olcsón! 3250 Xerox lézernyomtató

Nyomtass olcsón, közel 1 Ft alatti lapköltséggel!

Újabb, főleg tintasugaras nyomtatók esetében gyakran találkoztunk azzal a problémával, hogy hiába olcsó a készülék, ha aztán az első tonervásárláskor rögtön leapasztja a pénztárcánkat. Sokszor már a kiskapacítású toner/patron is kisebbfajta vagyonba kerül, nagyobb töltöttségű típus pedig olykor el sem érhető.

Van egy jó hírünk: a 3250-es Xerox lézernyomtató nem szenved ebben a betegségben!

Nyomtass olcsón! 3250 Xerox lézernyomtató

A toner töltés a hullámzó minőség miatt nem ajánlott, így Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében ezúttal is prémium minőségű utángyártott toner használatát javasolja, mellyel úgy csökkenthetjük költségeinket, hogy közben a magas minőségről egyetlen percre sem kell lemondanunk.

Biztosak lehetünk benne, hogy nem fogjuk eltéveszteni a toner típusát, hiszen annak neve jó xeroxos szokás szerint megegyezik a nyomtatóéval, a Zafir Premium 3250 utángyártott toner ráadásul a 3500 oldalas normál mellett nagykapacitású, 5000 oldalas kiszerelésben is elérhető, így lapköltségünket egészen bruttó 1,34 Ft-ig szoríthatjuk le. Abszolút baráti, nem igaz?

Ha újabb típusú HP LaserJet nyomtató vagy más modell lapul az asztalodon, ne csüggedj: nézz szét kínálatunkban, mert biztosak vagyunk benne, hogy kiváló termékeket találsz nálunk versenyképes árakon!

Nyomtass olcsón! 3250 Xerox lézernyomtató