Milyen nyomtatót vegyek?

Nyomtass olcsón! M15a HP LaserJet nyomtató

2019.09.22 10:00

Nyomtass olcsón te is a kedvező árú és egyszerű M15a HP lézernyomtató segítségével! Nincsenek beszáradó patronok és felesleges funkciók, csak költséghatékony nyomtatás egy kicsi és könnyű lézernyomtatóval, mely bárhl elfér, és bármikor szolgálatra kész!

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

 

Gyakran fordulnak hozzánk a kérdéssel, hogy milyen lézernyomtatót ajánlunk otthonra vagy kisirodába, melynek üzemeltetési költségei is kedvezőek, és bármelyik íróasztalon jut neki hely. A HP kompakt lézernyomtatója, az M15a ilyenkor rendre a javasolt típusok közt szerepel.

Egy igazán apró lézernyomtató otthoni és kisirodai használatra

A korábban bemutatott M12a utódja egyenesen az egyik legkisebb és legegyszerűbb HP lézernyomtató, első beállítása szinte gyerekjáték. Egyszerűségéből adódóan biztosak lehetünk benne, hogy nem fogunk elveszni a kijelző- és gombrengetegben, hiszen a kompakt házon egyetlen gombot találunk, ez pedig a ki- és bekapcsolásra szolgál. A készülék az energiatakarékosság jegyében automata készenléti móddal is rendelkezik, melyből a számítógépről küldött nyomtatással azonnal felébreszthető - a munka így zavartalanul zajlik, a villanyszámlánk pedig megköszöni az apró figyelmességet.

Gyors és megbízható társ a munkában

A HP kompakt lézernyomtatója mérete ellenére okozhat meglepetéseket: az első nyomat már a bekapcsolást követő tíz másodpercen belül elkészülhet, majd akár 18 lap/perces sebességgel is képes dolgozni, hatékonyan igyekezve, hogy ne a nyomtató legyen a gyenge láncszem egy pörgős munkanapon - halk működésével ráadásul a nagyobb odafigyelést igénylő munkát sem fogja zavarni.

Az olcsó és kicsi nyomtatóknál gyakran okoz gondot, hogy folyton kiürül a lapadagoló vagy megtelik a kimeneti tálca. Az M15a ez ügyben sem vall szégyent, 150 lapos bemeneti kapacitása és 100 lapos kapacitású kimeneti tálcája révén ritkán kell majd a papírhiányt ellenőriznie.

Kétoldalas nyomtatásból ezúttal csak kézi megoldást kapunk, az automata papírforgatás egyelőre a magasabb árú versenyzők privilégiumának számít.

A HP kompakt lézernyomtatójának doboza sok meglepetést nem rejteget, legfeljebb annak, aki nincs felkészülve az USB kábel hiányára. A jelenség nem egyedülálló, gyakran jóval drágább nyomtatók dobozából is kimarad a nyomtató kábel. Esetünkben azért igazán fájú, mert az M15a nem rendelkezik sem vezetékes, sem vezetéknélküli kapcsolattal, így az USB kábelt mindenképp be kell szereznünk a használatához.

Kompakt HP lézernyomtató: alacsony lapköltségek Zafir tonerekkel

Sok nyomtató esetében az első kellékanyag-vásárláskor hagy alább a lelkesedés, ekkor derül ugyanis ki, ha kis kapacitású, mégis drága patronokkal vagy tonerekkel működő modellt választottunk.

Szerencsére a HP kompakt lézernyomtatójánál ilyenről szó sincs. A bele való CF244A lézertoner, bár viszonylag új típus, már most is a költséghatékonyabb nyomtatók közé emeli az M15a-t, és a későbbiekben további árcsökkenésre számíthatunk. 1.000 oldalas kapacitása révén nem kell gyakran cserélnünk, és külön dobegységgel sem kell bajlódnunk, hiszen ez esetünkben a tonerrel egybeépítve érkezik.

Mi a Patronéstonernél szinte kivétel nélkül a prémium minőségű utángyártott kellékanyagokat ajánljuk, és fokozottan igaz ez a CF244A esetében, melynek eredetije több mint ötszörös áron érhető el az elsőosztályú minőséget garantáló, hosszú évek óta bevált Zafir Premium utángyártott tonerekhez képest, mellyel a HP kompakt lézernyomtatója kifejezetten kedvező, ~5,7 Ft + ÁFA lapköltségekkel lehet megbízható társa a mindennapokban.

 

A HP M15a vagy helyettesítő modelljének elérhetőségéről érdeklődjön kollégáinknál e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!