Milyen nyomtatót vegyek?

Nyomtass olcsón RETRO! Samsung ML-1660 lézernyomtató bemutató

2021.05.25 19:30

Nyomtass olcsón! ML-1660 Samsung lézernyomtatóNyomtass olcsón te is a kiforrott ML1660 Samsung lézernynyomtatóval! Bevált típusként ma is könnyen futhatsz bele irodákban és apróhirdetésekben egyaránt. Újkorában is a belépő kategóriát képviselte, most pedig még jobb áron megkaparinthatod ezt az egyszerű és megbízható fekete lézernyomtatót, melyhez remek áron érhető el a nyomtató toner! Zafir Premium utángyártott toner használatával pedig úgy spórolhatsz nyomtatásaid során, hogy a minőségről egy pillanatra se kelljen lemondanod!

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

 

 

Nyomtass olcsón! ML-1660 Samsung lézernyomtató

 

Új sorozatunkban mára kifutott, de sok irodában még mindig töretlenül szolgáló nyomtatókat mutatunk be, a HP LaserJet nyomtató típusok után most egy Samsung lézernyomtatóval jelentkezve. Ha a nyomtatódra ismersz, jó hírünk van: nem kell kidobnod, hiszen a Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében téged is prémium minőségű utángyártott toner termékekkel vár nemcsak új, de öregecske nyomtatódhoz is, legyen az HP, Samsung, Canon vagy más márka. Nyomtass olcsón te is velük akár otthon, akár irodádban!

Nyomtass olcsón! ML-1660 Samsung lézernyomtató

Samsung lézernyomtató - letisztult egyszerűség a belépő kategóriában

Mai bemutatónk főszereplője az időközben a HP-hez vándorolt tulajdonú Samsung terméke, ezt formanyelve révén le sem tagadhatná, bár apró testén a tipikus Samsung jegyek is csak kicsinyítve jelenhetnek meg. A gép olyannyira nem nőtt nagyra, hogy 341x224x184 mm-es méreteivel ot a helye a legkisebb nyomtatók közt, 4,2 kilós súlyával pedig már egy-egy megtermettebb újszülöttől is lehet félnivalója.

A belépő kategóriás gépekből ritkán válnak sebeségbajnokok, a 1660-as Samsung lézernyomtató 16 oldal/perces sebességével azonban abszolút elégedettek lehetünk. 150 lapos papíradagolójának tartalmát így néhány perc alatt is kiürítheti, erőltetett menetben pedig a 100 lapos kimeneti tálcát is érdemes lesz figyelnünk.

Nyomtass olcsón! ML-1660 Samsung lézernyomtató

A nyomtató 1200x600 dpi-os felbontása ma is megállja helyét, részletgazdag fotóinkat nem vele érdemes elkészítenünk már csak a színek hiánya miatt sem, dokumentumainkhoz azonban váltig elég lesz.

Az aprócska Samsung lézernyomtató tetején az indításra és törlésre szolgáló gombokat érjük el, illetve a két állapotjelző LED-et láthatjuk.

 

Nyomtass olcsón! ML-1660 Samsung lézernyomtató

Talán nem meglepetés egy mára kifutott, belépő kategóriás Samsung lézernyomtató esetében, hogy az automata kétoldalas nyomtatásról le kell mondanunk, helyette csak kézi lapfordítással van lehetőségünk duplex nyomatok készítésére.

Szkenner, fénymásolás agy fax funkciót hiába is keresnénk, bár ezt a gép apró méretei és 4,2 kg-os súlya már első ránézésre sejthetővé teszik.

A hálózati funkciókról szintén kénytelenek leszünk lemondani, de vigaszt és megoldást jelenthet a TP-Link Print Servere, minden USB-s nyomtató gazdájának rég várt megmentője, mely az ML1660 Samsung lézernyomtatóból is könnyen hálózati eszközt varázsol, hogy több számítógépről, vagy akár mobilról is indíthassunk rá nyomtatást.

 

Nyomtass olcsón! ML-1660 Samsung lézernyomtató

Nyomtass olcsón, akár 2,7 Ft alatti lapköltséggel!

Ahogyan sok gyártó, úgy a Samsung sem a jóárasított eredeti lézertonereiről híres, ezekkel a mai napig borsosan üzemeltethető az ML-1660 és társai.

Aggodalomra persze semmi ok, a 1660 is egészen olcsón tud nyomtatni, ha költséghatékonyabb megoldások után nézünk. Az ingadozó színvonalú toner töltés helyett a választás egyre inkább az utángyártott toner típusokra szokott esni. Mellényúlni persze itt sem nehéz, a Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében rengeteg panasszal találkozott már a bizonytalan forrásból beszerzett, gyenge minőségű utángyártott lézertonerek kapcsán. Mi épp ezért a prémium minőségű utángyártott toner típusokat ajánljuk, melyek minőségükben megszólalásig hasonlítanak az eredetire, mégis súlyos tízezreket takaríthatunk meg velük.

Nyomtass olcsón! ML-1660 Samsung lézernyomtató

A Zafir Premium ML-1660 utángyártott toner nem sok fejtörést okoz, hiszen egyféle kapacitással érhető el, ez esetünkben 1.500 oldalnyi tonerport jelent, a vele elérhető, 2,7 Ft-os nettó lapköltség pedig sok mai nyomtatónak is becsületére válna!

Ha újabb típusú Samsung lézernyomtató vagy más modell lapul az asztalodon, ne csüggedj: nézz szét kínálatunkban, mert biztosak vagyunk benne, hogy kiváló termékeket találsz nálunk versenyképes árakon!