Milyen nyomtatót vegyek?

Nyomtass olcsón! P2135DN Kyocera hálózati lézernyomtató

2020.09.21 19:00

Nyomtass olcsón!Nyomtass olcsón te is a lenyűgöző precizitású és elképesztően tartós gépeiről ismert japán Kyocera lézernyomtatójával! Megbízhatósága mellett fő ismérvei, hogy gyors és vezetékes hálózatba köthető. Nézz rá a bevált Kyocera P2135DN-re, mellyel japán kerámiaporos utángyártott toner használatával igazán olcsó a nyomtatás!

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

 

 

Nyomtass olcsón! P2135DN Kyocera hálózati lézernyomtató

 

Új sorozatunkban mára kifutott, de sok irodában még mindig töretlenül szolgáló nyomtatókat mutatunk be, köztük eleinte HP LaserJet nyomtató típusokra koncentrálva, ám a többi gyártót sem elfelejtve, így most egy Kyocera lézernyomtatót hoztunk el bemutatásra. Ha a nyomtatódra ismersz, jó hírünk van: nem kell kidobnod, hiszen a Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében téged is prémium minőségű utángyártott toner termékekkel vár nemcsak új, de öregecske nyomtatódhoz is. Nyomtass olcsón te is velük akár otthon, akár irodádban!

Nyomtass olcsón! P2135DN Kyocera hálózati lézernyomtató

 

Mai szemmel a tudásához mérten talán nagynak és nehéznek tűnhet a gép, bár a régi iskola szerint az "ebben még volt anyag" jelzővel is lehetne illetni. 375x393x267 mm-es méreteihez társuló 12 kg-os súlya valóban nem a könnyűsúlyú ligába pozicionálja, ám tudása és tartóssága fényében mindezt elnézhetjük neki.

Az előlapon rögtön felfigyelhetünk egy apró figyelmességre, a könnyen elérhető USB csatlakozóra, mellyel pendrive-ról vagy ideiglenesen csatlakoztatott számítógépről tudunk gyorsan és egyszerűen nyomtatni.

 

Nyomtass olcsón! P2135DN Kyocera hálózati lézernyomtató

Egyszerű fekete lézernyomtatóról beszélünk, így a színeket, illetve a szkennert és fénymásolót nélkülöznünk kell, és korából adódóan persze a WiFi is kimarad a repertoárból.

Ha azonban az egészen rövid, 8 másodperces bemelegedési idő elteltével rászabadítunk egy nagyobb nyomtatást a gépre, akkor kellemes meglepetésként érhet, ahogyan ma is gyorsnak számító, 35 lap/perces sebességgel ontja magából a papírt.

 

Nyomtass olcsón! P2135DN Kyocera hálózati lézernyomtató

A sebességélményt ráadásul irodánk más dolgozóival is megoszthatjuk, hiszen a nyomtató az USB kapcsolat mellett ethernet csatlakozója révén vezetékes hálózatokat is támogat.

Aki a Kyocera lézernyomtatónktól messzebb elhelyezett gépekről indítana nyomtatást, az különösen örülni fog annak, hogy kétoldalas nyomatok esetén sincs szükség kézi lapátfordításra, hiszen a nyomtató rendelkezik automata duplex funkcióval.

A 250 lapos papíradagoló tálca egy 50 lapos kézi adagolóval egészül ki, a kimeneti tálca pedig szintén 250 oldalas, így nem fog korábban megtelni, mint ahogy lentről elfogy a behúzható papír.

 

Nyomtass olcsón! P2135DN Kyocera hálózati lézernyomtató

Nyomtass olcsón, bőven 1 Ft alatti lapköltséggel!

Kevés olyan nyomtató járt nálunk, aminek bruttó lapköltsége beesik 1 Ft alá, a Kyocera lézernyomtatója pedig még csak ki se centizte a dolgot: a TK-170-es tonerrel egészen 0,63 Ft-ig szoríthatjuk le lapköltségünket, ami valóban bámulatosan alacsony szám! A toner típusát egyébként garantáltan nem fogjuk elfelejteni, újabb ügyes fogás, hogy a nyomtató tetején egy kis ablakocska nyújt betekintést a toneren a típust tartalmazó matricára.

Természetesen mindez prémium minőségű utángyártott tonerekkel értendő, hiszen a gyári megoldások ebben az esetben is jóval drágábbak. Kyocera nyomtatókba való japán kerámiaporos tonereink igen ritkák a piacon, hiszen a tonerpor összetétele itt áll a legközelebb a gyári minőséghez, töredék árért cserébe. A Kyocera nyomtatók ugyanis kifejezetten érzékenyek a tonerpor minőségére, gyenge minőségű tonerrel használva pedig idő előtt elkophatnak a képalkotó egységeik. Ezt tudjuk megelőzni a japán kerámiaporos tonerekkel, melyeknek kerámia adaléka épp úgy kíméli a nyomtató képalkotó egységét, ahogyan azt a gyári toner is tenné.

Ha újabb típusú Kyocera lézernyomtató vagy más modell lapul az asztalodon, ne csüggedj: nézz szét kínálatunkban, mert biztosak vagyunk benne, hogy kiváló termékeket találsz nálunk versenyképes árakon!