Milyen nyomtatót vegyek?

Nyomtass olcsón RETRO! Kyocera FS-4200DN lézernyomtató bemutató

2021.02.21 18:00

Nyomtass olcsón! FS-4200DN Kyocera lézernyomtatóÖreg, nagy és súlyos, de a meglepetései is súlyosak! Nyomtass olcsón te is a Kyocera kiforrott és megbízható FS-4200DN lézernyomtatójával, mely nem fukarkodik a csatlakozókkal, hajmeresztően gyorsan dolgozik, az elképesztő alacsony lapköltségeket pedig most is garantálni fogják a Zafir Premium utángyártott tonerek!

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

 

 

Nyomtass olcsón! FS-4200DN Kyocera lézernyomtató

 

Új sorozatunkban mára kifutott, de sok irodában még mindig töretlenül szolgáló nyomtatókat mutatunk be. Ha a nyomtatódra ismersz, jó hírünk van: nem kell kidobnod, hiszen a Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében téged is prémium minőségű utángyártott toner termékekkel vár nemcsak új, de öregecske nyomtatódhoz is.

Az "ebben még volt anyag" elv hithű rajongói ismét csillogó szemekkel olvashatják bemutatónkat, melynek alanya 14,6 kilogrammot nyom, ezzel súlya bő duplája a kategóriájában ma megszokottnak. A Kyocera mérnökeinek ráadásul humorérzéke is volt, a nyomtató kezelőpanelét a tetején hordó henger úgy türemkedik ki a jobb elöl a házból, mint valami bástya, ezzel is tovább erősítve a masszív, elpusztíthatatlan benyomást.

Méretei szintén terebélyesebbek egy vele tudásban összehasonlítható, mai lézernyomtatóénál, azt azonban ne felejtsük el, hogy a készülék saját beépített lapadagolóval rendelkezik, így nem fognak hosszan kilógni belőle íroasztalunkra az A4-es lapok.

Ha már lapadagoló: nem aprózták el a Kyoceránál, az átlagosnál négyszer nagyobb, 600 lapos (500 a papírfiókban és 100 a kézi adagolóban) egység került a gépbe, így a megszokottnál sokkal ritkábban kell majd az utánpótlásra gondolnunk.

Nyomtass olcsón! FS-4200DN Kyocera lézernyomtató

Kyocera lézernyomtató - többet tud, mint gondolnád

Az öreg Kyocera lézernyomtatóról könnyen hihetnénk, hogy csak egy nagyra nőtt őskövület, 50 lap/perces nyomtatási sebessége azonban irgalmatlan erővel csap arcon bárkit, aki ebbe a tévhitbe ringatná magát. Azt hozzá kell tenni, hogy a nagy munka nagy zajjal is jár, 54 dB-es nyomtatási zajszintjével az FS-4200DN nem tartozik a leghalkabb nyomtatók közé, sőt ma már nem egy mosógép is csendesebb nála. Automata duplex nyomtatás nem jár a szorgalom mellé, így lapköltségeinket legfeljebb kézi átfordítással tudjuk felezni.

Ahogyan sebessége és zajszintje, úgy fogyasztása is mellbevág: készenlétben és energiatakarékos módban mai szemmel sem rosszak a 12,8 és 1,6 W-os értékek, de a 677 W-os nyomtatáskori fogyasztás ma egyenlő lenne két kinyújtott középső ujjnak a Greenpeace felé.

 

Nyomtass olcsón! FS-4200DN Kyocera lézernyomtató

A nyomtató kezelése nem a legegyszerűbbek közül való, több beállítási lehetőséget is kínál, ám ezek közt egészen hasznosakat is találunk.

Az egyik ilyen, hogy nem pusztán egy, hanem rögtön három USB csatlakozást találunk Kyocera lézernyomtatónkon. Ezek közül egy a hagyományos nyomtatókábelt fogadja, egy elöl és egy hátul elhelyezett 2.0-s port azonban pendrive-okat képes kezelni, így közvetlenül hordozható adattárolónkról nyomtathatjuk ki dokumentumaikat.

Soros portot és egyéb nyalánkságokat itt már nem találunk, annyira nem öreg még a típus, helyettük örülhetünk, hogy Ethernet csatlakozóval fel van vértezve, így otthoni vagy irodai vezetékes hálózatba köthetjük.

Nyomtass olcsón! FS-4200DN Kyocera lézernyomtató

Nyomtass olcsón, bőven 1 Ft alatti lapköltséggel!

Van tehát egy piszok gyors, lenyűgöző munkabírású nyomtatónk, de vajon tud-e még további meglepetésekkel szolgálni? Most figyelj!

Visszatérő olvasóink megszokhatták, hogy az öreg nyomtatókba valahogy mindig olcsóbb a lézertoner és a tintapatron. Ez leginkább az utángyártott kellékanyagokra igaz, a magyarázat pedig egészen egyszerű: a fejlesztési költségek sok év távlatából már bőven megtérültek, a gyártók a jelentős hasznot az újabb, nagyobb példányszámban eladható tonereken igyekeznek elérni, egy ilyen öreg nyomtató kellékeit pedig gyakran nevetségesen alacsony árakon elérhetjük.

Nyomtass olcsón! FS-4200DN Kyocera lézernyomtató

Persze csak ha találunk valahol raktáron utángyártottat, az eredeti lézertonerek ugyanis továbbra is borsos árakon mennek. Jó hír, hogy a Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében ezúttal is polcról tudja kiszolgálni prémium minőségű utángyártott tonerekkel vásárlóit. A Zafir Premium tonerek ez esetben is hűek nevükhöz, és hozzák a tőlük elvárt, magas minőséget, miközben áruk az eredeti tonerekénél jóval kedvezőbb.

A Kyocera FS-4200DN-hez rögtön többféle tonert is kínálunk, és egyikük kapacitása sem csekély.

Már a legkisebb, 12.500 oldalas TK-3100 is 1 Ft alatti lapköltségekkel kecsegtet, de elérhető a 21.000 oldalas TK-3120 és a 25.000 oldalas TK-3130 Zafir Premium lézertoner is. Cikkünk írásakor a legjobban a legnagyobb kapacitású toner éri meg, ezzel bruttó (!) lapköltségünk mindössze 0,37 Ft. Kevés hasonlóan költséghatékony nyomtató járt még nálunk, a Kyocera ezzel ismét rászolgált jó hírére.

Ritkaságszámba megy, de üzletünkben szintén elérhető a TK-3100-as utángyártott toner kerámiaporos változata. Ebben a tonerpor speciális adalékot tartalmaz, mely az érzékeny Kyocera gépek esetében segít, hogy a képalkotó egység két-háromszoros élettartamot is elérhessen. Japán kerámiaporos TK-3100 tonerünket itt vásárolhatja meg.

 

Nyomtass olcsón! FS-4200DN Kyocera lézernyomtató

 

Ha újabb típusú Kyocera lézernyomtató vagy HP LaserJet nyomtató vagy más modell lapul az asztalodon, ne csüggedj: nézz szét kínálatunkban, mert biztosak vagyunk benne, hogy kiváló termékeket találsz nálunk versenyképes árakon!