Milyen nyomtatót vegyek?

Nyomtass olcsón RETRO! M602dn HP LaserJet nyomtató bemutató

2021.01.25 08:00

Nyomtass olcsón! M602dn HP LaserJet nyomtatóNyomtass olcsón te is a HP kifutott, ám egyszerű és megbízható, elképesztően gyors és hálózatra is köthető lézernyomtatójával, melyet a bele való Zafir Premium utángyártott toner révén bőven 1 Ft alatti lapköltséggel is használhatsz!

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

 

 

Nyomtass olcsón! M602dn lézernyomtató

 

Új sorozatunkban mára kifutott, de sok irodában még mindig töretlenül szolgáló nyomtatókat mutatunk be. Ha a nyomtatódra ismersz, jó hírünk van: nem kell kidobnod, hiszen a Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében téged is prémium minőségű utángyártott toner termékekkel vár nemcsak új, de öregecske nyomtatódhoz is.

Mai tesztünk főszereplőjét, a HP M602dn-t 2017-ben még forgalmazták hazánkban, és tudása kategóriájában ma is elismerést érdemel.

Nyomtass olcsón! M602dn lézernyomtató

Az M602dn HP LaserJet nyomtató ugyanis 428x415x398 mm-es méretével egész nagy szeletet harap ki íróasztalunk felületéből, 23,7 kg-os súlyát pedig némi jóindulattal a jó öreg "ebben még volt anyag" frázissal próbálhatjuk magyarázni, ám tény, hogy ma nagyon hasonló tudású gépek férnek el ennél kisebb helyen, súlyuk pedig nagyjából fele a M602dn-ének.

 

HP LaserJet nyomtató - csak nyomtatni tud, de azt nagyon

Kifejezetten strapabíró típusról van szó, melyre szinte bármilyen irodai feladat rábízható. A bekapcsolástól számítva 10 másodpercre sincs szüksége ahhoz, hogy elkészüljön az első nyomat, 50 lap/perces nyomtatási sebessége pedig ma is jónak számít.

Nyomtass olcsón! M602dn lézernyomtató

A nyomtató kezelése kifejezetten egyszerű, néhány gomb mellé három állapotjelző LED-et kapunk, melyek tájékoztatnak a toner töltöttségéről, a nyomtatási folyamatról és az esetlegesen felmerült hibákról is. És itt vége is a felsorolásnak, nincs szkenner, nincs fax és a hozzájuk tartozó gombrengeteg, vagy épp több collos érintőkijelző - csak a letisztult, sallangmentes célszerűség.

Nyomtass olcsón! M602dn lézernyomtató

vezetéknélküli csatlakozási opciót nem kínál az M602dn HP LaserJet nyomtató nem kínál, ethernet kapcsolaton azonban lehetőségünk van vezetékes hálózatra kötni a nyomtatót, hogy otthonunk vagy irodánk több számítógépe közt is megoszthassuk.

Természetesen ezen túl USB-t is találunk a HP kiöregedett lézernyomtatóján.

Nyomtass olcsón! M602dn lézernyomtató

Az M602dn HP LaserJet nyomtató 250 lapos papíradagolóval rendelkezik, így utántölteni ritkán kell, papírkiadó tálcája pedig 125 lap kapacitású.

A gép automata duplex funkcióval nem rendelkezik, kétoldalas nyomtatásra csak manuális lapátfordítással van lehetőségünk.

 

Nyomtass olcsón, akár 1 Ft alatti lapköltséggel!

Aki figyelemmel kíséri az M602dn HP LaserJet nyomtatóhoz hasonló, mára kifutott igáslovakról szóló bemutatóinkat, az sejtheti, hogy a gép igazi aduásza mai társaival szemben a lapköltség lesz. A hosszú ideje piacon lévő tonereknek bőven volt idejük jóárasodni, és mostanra nevetségesen alacsony lapköltségek érhetők el velük. Ezúttal nem a korábban már többször említett HP P1102 toner néven is emlegetett 285A toner típus való a gépbe, ám lapköltségek terén az M602-be való CE390X utángyártott tonernek sincs szégyenkeznivalója.

Nyomtass olcsón! M602dn lézernyomtató

Eredeti HP CE390X toner használatával persze ez a nyomtató sem lesz a leggazdaságosabb, és beszerzése is nehézkes lehet, a toner töltés pedig a hullámzó minőség miatt nem ajánlott. A Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében ezúttal is prémium minőségű utángyártott toner használatát javasolja, mellyel úgy csökkenthetjük költségeinket, hogy közben a magas minőségről egyetlen percre sem kell lemondanunk.

A Zafir Premium CE390X utángyártott toner ráadásul elképesztően nagy kapacitású, hiszen akár 24.000 oldalra elegendő tonerpor van benne, így cserélni ritkán kell, lapköltségünket pedig egészen bruttó 0,68 Ft-ig szoríthatjuk le. Egézen lenyűgöző, nem igaz?

Ha újabb típusú HP LaserJet nyomtató vagy más modell lapul az asztalodon, ne csüggedj: nézz szét kínálatunkban, mert biztosak vagyunk benne, hogy kiváló termékeket találsz nálunk versenyképes árakon!