Milyen nyomtatót vegyek?

Gyors, WiFi-s duplex nyomtató – L2352DW Brother lézernyomtató bemutató

Laskovics Koppány
2021.06.01 08:00

L2352DW – Költséghatékony Brother duplex lézernyomtatóNincs szükséged multifunkciós nyomtatóra, és bár tetszett a korábban bemutatott Brother HL-L2372DN, de nem tudnád kihasználni az észbontó sebességét, WiFinek viszont hasznát vennéd? A kistesó L2352DW pontosan ezekre az igényekre nyújt megoldást, változatlanul kedvező nyomtatási költségek mellett.

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

L2352DW – Költséghatékony Brother duplex lézernyomtató

Nem ez az első Brother gép, ami nálunk jár, és nem is az utolsó. Kár is lenne titkolni, hogy kedveljük a márkát, elsősorban azért, mert vásárlóink is kedvelik, hiszen gyakran olyan előnyöket nyújt, amit a szélesebb körben ismert gyártók nem, vagy csak nagyon ritkán.

A korábbi színes és mono, multifunkciós és hagyományos kivitelű, WiFis és ethernetes nyomtatók után most lássuk,  hogyan illeszkedik a sorba mai bemutatónk főszereplője!

L2352DW – Költséghatékony Brother duplex lézernyomtató

Gyors WiFi lézernyomtató a Brothertől

Nem mindenki vágyik mindentudó nyomtatóra, a multifunkciós gépek nagy mérete több irodában is szembetűnőbb hátrány, mint amekkora előnyt jelentenek szkennelési és fénymásolási képességeik. Ezt a helyzetet felismerve alkotta meg a Brother az L2352DW-t, melynek bő 18 cm-es magasságát sok kisebb nyomtató is megirigyelné, igazán kompaktnak azonban így sem nevezhető 356x360 mm-es, azaz majdnem négyzet alakot adó alapméreteivel. Igen ám, de nyomtatónk beépített lapadagolóval rendelkezik, melynek kapacitása is tisztességes, 250 db A4-es lapnak tud egyszerre helyet adni. Az apró, kompakt készülékekkel általában az a gond, hogy a nyomtatáshoz lenyitandó (ezért általában mindig úgy hagyott) papírtálcájuk miatt működés közben semmivel sem foglalnak kevesebb helyet egy ilyen belső lapadagolós gépnél.

L2352DW – Költséghatékony Brother duplex lézernyomtató

A fent említett, 250 lapos adagoló kiegyensúlyozott viszonyt ápol a készülék 30 oldal/perces nyomtatási sebességével, így tehát még erőltetett tempónál is bő 8 perc után kell csak a papír utánpótlásával foglalkoznunk.

További piros pont, hogy Brother lézernyomtatónk az automatikus kétoldalas (duplex) nyomtatás csínyját-bínját is ismeri, így drasztikusan csökkenthetjük papírfogyasztásunkat, miközben várakoznunk ugyanúgy nem kell majd, hiszen a kétoldalas nyomatokat 15 lap/perces sebességgel képes ontani magából a gép.

L2352DW – Költséghatékony Brother duplex lézernyomtató

A gépnek óriási előnye továbbá, hogy hálózatba köthetjük, így munkahelyünk számítógépeit egyetlen nyomtatóval tudjuk kiszolgálni. Mindezt ráadásul WiFin tehetjük meg, így ebben az esetben nem lesz szükségünk a korábban bemutatott TP-Link Print Serverre sem. Az Ethernet-pártiak némileg csalódottak lehetnek, ez a funkció ugyanis kimaradt a nyomtatóból, így aki stabil vezetékes hálózatra vágyik, annek érdemes a fenti linkre kattintva tanulmányozni a Print Server működését.

Érdemes megjegyezni, hogy ha mégis maradnánk az USB-s kapcsolatnál, akkor nyomtatókábellel magunknak kell készülnünk, az ugyanis (mint szinte bárhol máshol) itt sem az alapcsomag része. Ha nálunk vásárolod nyomtatódat, elég a kosárba helyezés előtt a nyomtatókábel opciót bepipálnod, hogy ezzel szállítsuk a készüléket.

 

L2352DW – Költséghatékony Brother duplex lézernyomtató

A gép nyomtatási zajszintje a maga 44 dB-es csendes módjával szintén dicséretre méltóan alacsony. Összehasonlításképp a legtöbb, általunk eddig bemutatott nyomtató 50-51 dB-es nyomtatási zajszinttel rendelkezik, mely valóban érezhetően hozzájárulhat a zajosabb irodai környezethez.

A Brother a hazai, 1-2 év garanciaidőkkel dolgozó piacon hagyományosan kitűnően vizsgázik a nyomtatóira vállalt, mindössze egy ingyenes regisztrációhoz kötött 3 év garanciájával, mely remek hír a felhasználóknak, hiszen ha maga a gyártó ígér a versenytársaknál másfélszer-háromszor hosszabb gondtalan működést, akkor biztosan tudjuk: a gép tartós, és bátran megvehetjük.

 

Nyomtass olcsón és megbízhatóan Zafir Premium tonerekkel!

Hiábavaló persze minden jó tulajdonság, ha mindentudó nyomtatónk túl drágán végzi a dolgát. A Brother lézernyomtatóknál erről szerencsére szó sincs, és az L2352DW ebből a szempontból is csak jó fényt vet a márkára.

Ahogy már annyiszor, úgy most is bátran ajánljuk a prémium minőségű, bevált utángyártott tonereket, hiszen töredék áron hozzák az eredetihez megszólalásig hasonlító megbízhatóságot és nyomtatási minőséget.

L2352DW – Költséghatékony Brother duplex lézernyomtató

A Brother L2352DW multifunkciós lézernyomtatóba való TN-2421 Zafir Premium utángyártott toner nettó lapköltsége abszolút kedvezőnek számító ~2,66 Ft.

Ha pedig még mindig nem győztünk volna meg, van még egy aduászunk: a Brother lézernyomtatóit kivétel nélkül 3 év garanciával vásárolhatod meg, mely kiváló bizonyítéka annak, hogy a gyártó valóban hosszútávú használatra készíti nyomtatóit.

 

Amit szerettünk...
...és amit kevésbé:

+ Remek ár-érték arány
+ Korrekt sebesség
+ Csendes
+ Gazdaságos
+ WiFi
+ Automata kétoldalas nyomtatás
+ 3 év garancia

- Dobegységet külön kell cserélni

Brother HL-L2352DW adatlap
Technológia
Lézernyomtató
Színes nyomtató
Szkennelés / Fénymásolás
Automata kétoldalas nyomtatás
Automata lapbehúzás szkenneléshez (ADF)
USB
WiFi
Ethernet
Fax
Belső papírtálca
Maximális papírméret A4
Max. nyomtatási sebesség 30 lap/perc
Maximális felbontás 2400 x 600 dpi
Lézertoner típusa

TN-2421 (3.000 oldal) vagy
TN-2411 (1.200 oldal)

Dobegység típusa DR-2401 (12.000 oldal)
Papírbemenet 250 lapos tálca
Papírkimenet
150 lap
LCD kijelző
egyszínű, nyomógombos
Méretek (Sz x Mé x Ma) 356 x 360 x 183 mm
Súly 7,2 kg
Működési zajszint 44 dB (csendes mód)
Garancia 2 + 1 év regisztrációval
Gyártói weboldal