Milyen nyomtatót vegyek?

Miért válaszd te is a Zafir Premium patronokat és tonereket?

2019.12.10 09:00

Zafir Premium utángyártott patronKi ne akarna olcsón nyomtatni? Ehhez először mindig a megfelelő nyomtatót kell kiválasztanunk, ha pedig már megvan, csak gazdaságosan kell üzemeltetnünk. Egyszerűen hangzik, pedig korántsem az, hiszen a piacon rengeteg kellékanyagot kínálnak egészen eltérő árakon és más-más minőségben. Megmutatjuk, mi miért a Zafir Premium patronok és tonerek mellett tettük le voksunkat.

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

 

Zafir Premium utángyártott patronok és tonerek - Élen a minőségben

Biztosan sokan ismerik azt a kellemetlen helyzetet, amikor boldogan használt új nyomtatójukból kifogy az első, gyárilag mellékelt szett tintapatron vagy lézertoner, és az a felismerés ér bennünket, hogy a nyomtatóhoz aránytalanul drága az eredeti kellékanyag. Jó ötletnek tűnik ilyenkor szétnézni az utángyártott piacon, mivel töredék áron elérhetők a különböző gyártók patronjai és tonerei. Sokan azonban épp néhány ilyen próbálkozás után térnek vissza a jóval drágább eredeti kellékekhez, hiszen nem könnyű minőségi utángyártott márkát találni.

A Patron és Toner áruházban büszkék vagyunk arra, hogy megtaláltuk az olcsó, de gyenge minőségű és a jó minőségű, de drága termékek közt az arany középutat, mely a két kategória előnyeit egyesíti. Ezek a Zafir Premium patronok és tonerek.

Az új mindig jobb?

Esetünkben igen! A legfontosabb különbség sok más utángyártott tonerrel szemben, hogy a Zafir Premium utángyártott nyomtató kellékek NEM töltöttek vagy felújítottak, hanem 100%-ig újak. Ez azért fontos, mert sok olyan olcsó megoldás található a piacon, ami már kiürült termékek újratöltésével takarít meg pénzt. Ilyenkor nem gyártanak újra minden alkatrészt, csak a kritikusnak tartott részegységeket tisztítják, esetleg cserélik, illetve újratöltik a tonert. Ez azzal jár, hogy a már használt és adott esetben elhasználódott alkatrészek miatt a kellékanyag előbb romlik el, azaz például csíkoz, halványan nyomtat, vagy ami még rosszabb: egyáltalán nem nyomtat. Ez roppant kellemetlen tud lenni, amikor épp nagy szükség lenne arra a néhány oldalra.

A Zafir Premium nullkilométeres tonereknél ezzel szemben biztosak lehetünk a magas minőségben, hiszen minden porcikájukban teljesen újak.

Mi a helyzet a chipekkel?

A modern patronokon és tonereken gyakran helyeznek el chipeket a gyártók bizonyos funkciók ellenőrzése és kontrollálása céljából. Samsung nyomtatók esetében például előfordulhat olykor, hogy a gyártó olyan új szoftvert ad ki nyomtatóihoz, ami megakadályozza a régebbi chip verziós tonerek működését. A Zafir Premium utángyártott kellékekre a chipek ezekben az esetekben külön forrásból érkeznek, hogy a problémamentes nyomtatás mindig garantálva legyen a legújabb chip verzióval. Így elkerülhetők a más márkáknál tapasztalható kompatibilitási problémák.

Samsung M2070W + Zafir Premium D111L utángyártott toner

Természetesen azokra is gondolunk, akiknek öregebb nyomtatójuk van, vagy egyszerűen csak letiltották készülékükön a frissítéseket. Nekik is jár a megszokott Zafir minőség például a régi chip verziós Zafir Premium D111S és D111L tonerek esetében, ráadásul a V2 chipes termékeknél kedvezőbb áron.

Vásárlóink visszajelzései alapján a gyakran szintén chip problémákkal küzdő HP és Canon utángyártott patronok szintén sokkal megbízhatóbbak, ha a hosszú évek óta bevált, kék-fehér Zafir dobozból kerülnek ki.

 

Canon TS205 + Zafir Premium PG-545XL és CL-546XL utángyártott patronok

 

Keresd nálunk a legújabb és a kifutott kellékeket is!

Gyakran előforduló probléma még, hogy egy-egy gyártó nem követi a piacot. Az újdonságok csak késve kerülnek be a kínálatba, így a friss modellekhez sokáig egyáltalán nem elérhető az utángyártott patron vagy toner.

A Zafir Premium utángyártott patronok és tonerek kínálata folyamatosan követi a piac újdonságait, így az esetek döntő többségében polcról tudjuk kiszolgálni a legújabb nyomtatók gazdáit is.

Mindeközben nem feledkezünk meg azokról sem, akik régi, akár 10 évnél idősebb nyomtatójukat szeretnék tovább használni, ám máshol nem találnak hozzá utángyártott tonert vagy patront, de olykor eredetit sem. Ők is bátran számíthatnak ránk és a nálunk elérhető több ezer toner és patron típusra az olyan, hazánkban gyakran háttérbe szoruló márkák esetében is, mint a Xerox, a Brother, a Minolta vagy épp a Kyocera.

Samsung M2070W + Zafir Premium D111L utángyártott toner

Nagykapacitású tonerek és patronok garanciával

Nálunk ráadásul a legtöbb típusból megtalálod a nagykapacitású változatokat is, így például a ritkaságszámba menő 217X vagy 285X tonereket is bátran keresd Zafir Premium logóval!

És a legjobb: minden Zafir Premium utángyártott kellékanyagunkra garanciát vállalunk, és jogos panasz esetén cseréljük, beszámítjuk vagy akár vissza is térítjük a termék árát.

Kellhet-e ennél több érv, hogy legközelebb te is a Zafir Premium utángyártott patronokat és tonereket válaszd?