Samsung dobegységek

Samsung dobegységek készletről, és megrendelésre

Eredeti és utángyártott Samsung dobegységek Nyomtató patron bolt Budapest │ Országos kiszállítás Nyomtass olcsón, készletről!

A dobegység a nyomtatás elengedhetetlen eszköze, mivel egy olyan alkatrésze a készüléknek, amely folyamatosan dolgozik a nyomtatás alkalmával. Ennek tekintetében időnként szükséges cserélni. Vannak ugyan olyan nyomtatók, amelyeknél a dobegység együtt kezelendő a tonerkazettával, azonban számos márka számos készüléke esetében ezen alkatrészek külön is cserélhetők. Ilyen, cserélhető dobegységgel rendelkező nyomtató márkája a Samsung, amely nem hiába örvend kifejezetten nagy népszerűségnek. Megbízhatósága és minősége tagadhatatlan, így könnyen a magánszemélyek és a vállalatok kedvenc elektronikai és irodaieszköz-szolgáltató márkájává vált.

Nézet:
Sorrend:
 
Sorrend:

A dobegység egy elengedhetetlen része a nyomtatásnak, ezért érdemes a készülékedhez illeszkedő megfelelő dobegységet időben beszerezni. Amennyiben már előre gondoskodtál az alkatrészről, akkor nem fog váratlanul érni annak cserére való igénye, és nem fogja a rendelés folyamata megakasztani a munkavégzést. Manapság a nyomtatók beszerzése szinte már mindenki számára elérhető áron megvalósítható. Azonban az elbizonytalanító tényező nem maga a készülék, hanem a hozzá tartozó kiegészítők beszerzésének ára.

Próbáld ki az utángyártott Samsung dobegységet!

A kiegészítők a nyomtatás mennyiségétől, minőségétől és gyakoriságától függ, de bizonyos időközönként mindenképpen cserélni kell a hatékonyság megőrzése érdekében. Megvásárolhatod az eredeti Samsung dobegységet, azonban elég borsos áron. Amennyiben szeretnél megmaradni a pénztárcabarát megoldásnál és gazdaságosan nyomtatni, akkor nézz körül az utángyártott dobegységek között, garantáltan nem fognak csalódást okozni!

Nem kell tartanod az utángyártott termékektől, hiszen teljesen új dobegységet kapsz kifejezetten kedvezményes áron. Mindemellett tízszeres garanciát vállalunk döntésedre is, így abban az esetben, ha a kiválasztott utángyártott dobegység nem kompatibilis a készülékeddel, nyomtatás alkalmával hibára fut, vagy nem megfelelő a minőség, esetleg meggondoltad magadat, akkor visszafizetjük az árát vagy visszacseréljük a terméket. 

Legnépszerűbb utángyártott márkák

A 9.000, valamint 20.000 oldalkapacitással rendelkező eredeti Samsung dobegység mellett kínálatunkban megtalálhatod számos márka utángyártott termékeit egyaránt. Kifejezetten nagy népszerűségnek örvendenek a Zafír Prémium termékei, amelyek a legtöbb Samsung ProXpress és SLM fajtáihoz egyaránt jók. Az eredeti Samsung dobegységhez képest negyedáron beszerezhetők. Másik neves utángyártott márka a Standard, amely a Samsung-CLP, CLX, SLM, SL és Xpress típusaihoz használható.

A webshopban megtalálható termékek mellett folyamatosan követni tudod az aktuális készletet, így nem fog csalódás érni rendelést követően. Mindemellett pedig legnagyobb erősségünk, hogy akár 24 órán belül kiszállítjuk a megrendelt árut az ország egész területén, hiszen tudjuk, hogy nem állhatnak meg a munkafolyamatok egy kifogyott patron van tonerkazetta miatt. Szakértő kollégáink pedig mind személyesen, mind telefonon vagy e-mailben várják kérdéseidet!