Milyen nyomtatót vegyek?

Milyen nyomtatót vegyek? Ricoh SP220Nw olcsó irodai nyomtató

2018.12.19 15:00

Olcsó irodai nyomtatót keres? Legyen kompakt és megbízható? Alacsony lapköltséggel szeretne nyomtatni? Értékeli az egyszerűséget, de hasznát venné a vezetéknélküli funkcióknak? Van egy remek tippünk a számára!

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

Ricoh SP220Nw olcsó irodai nyomtató

Milyen nyomtatót vegyek? A Ricoh SP220Nw dolgozószobájának és irodájának egyaránt hasznos tartozéka lesz. Kis mérete és súlya révén bárhol könnyen elhelyezhető, halk működésével, olcsó és egyszerű üzemeltetésével pedig kiváló társa lesz a munkában.

Mi van a csomagban?

Kicsomagoláskor feltűnhet, hogy a Ricoh olcsó irodai nyomtatója esetében kissé szűkmarkúan mérte a tartozékokat, a szokásos dokumentáción és az illesztőprogramokat tartalmazó CD lemezen túl csupán a tápkábel alaptartozék, így az USB kábelt külön kell beszereznünk.

A Ricoh SP220Nw olcsó irodai nyomtató doboza

Olcsó irodai nyomtató – WiFi és NFC: kábelek nélkül, gyorsan és egyszerűen

Persze a nyomtató kábel nem ok nélkül maradt ki a dobozból: az SP220Nw fejlett vezetéknélküli funkciókkal rendelkezik, sokan épp az olcsó irodai nyomtatók közt ritka WiFi és egyérintéses NFC csatlakozási lehetőségek miatt választják a típust, de hálózatra köthetjük a készüléket vezetékes LAN kapcsolaton keresztül is. Így egyetlen nyomtatóval kiszolgálhatjuk akár a teljes iroda igényeit.

Ricoh SP220Nw olcsó irodai nyomtató csatlakozók

A nyomtató WiFin keresztül asztali és mobil operációs rendszereket is támogat, így akár iOS-es Apple készülékeit vagy androidos eszközeit is könnyen összekapcsolhatja a Ricoh saját Smart Device Print&Scan mobilalkalmazásával. Az SP220Nw emellett az Apple AirPrint, a Mopria vagy a Google Cloud Print vezetéknélküli szolgáltatásait is támogatja.

Ricoh SP220Nw olcsó irodai nyomtató gombok

Olcsó és gyors: a tökéletes irodai nyomtató

A készülék 23 oldal/perc nyomtatási sebességével a pörgős irodákat is kiszolgálja, így 150 oldalas lapadagolójának tartalma egészen gyorsan át tud vándorolni 50 oldalas kimeneti tálcájába.

Ricoh SP220Nw kinyitva

Ha pedig Önnél a lapokkal együtt a festék is gyorsan fogy, az SP220Nw-vel ezért sem kell aggódnia. A készülék egy kisebb, 700 oldal kapacitású kezdőcsomaggal érkezik, és a továbbiakban is elérhető hozzá eredeti festékkazetta.

Nyomtasson irodájában is töredék áron Zafir Premium tonerekkel!

Az igazán költséghatékony nyomtatáshoz a prémium minőségű Zafir Premium utángyártott tonereket ajánljuk. Ezek a termékek 100%-ig újak, így állandó, magas minőséget nyújtanak az eredeti árának töredékéért, miközben a nyomtatási minőségről egy percre sem kell lemondania. A 9 éve piacon levő Zafir Premium kellékanyagok közt az SP220Nw-vel kompatibilis SP201-es lézertoner is megtalálható, melynek 2600 oldalas kapacitásával a nyomtató egészen olcsó, bruttó ~3 Ft-os lapköltséggel üzemeltethető.

Ricoh SP220Nw és Zafir Premium SP201 toner

Az SP201 ráadásul kombinált kazettaként egyetlen egységben tartalmazza a tonert és a dobegységet, így a kopó alkatrészek egyszerre cserélődnek, nyomtatója pedig a lehető legkevesebb figyelmet igényli, hogy Ön irodájában az igazán fontos feladatokra koncentrálhasson, miközben pénzt és időt takarít meg.

Lehet még olcsóbb: kedvezményes csomagajánlat

Vásárolja meg a Ricoh SP220Nw-t patronestoner.hu webáruházunkban kedvezményes csomag áron, új nyomtatója mellé 2 db Zafir Premium lézertonerrel!

 

Ricoh SP220Nw adatlap

Típus

Fekete lézernyomtató

Méretek (Sz x Mé x Ma)

402 x 360 x 165 mm

Súly

7 kg

Bemelegedési idő

30 másodperc

Folyamatos nyomtatási sebesség

23 lap/perc

Nyomtatási felbontás

Maximum 1200 x 600 dpi

Ajánlott papírméretek

A4, A5, A6, B5, B6

Bemeneti papírkapacitás

150 lap

Kimeneti papírkapacitás

50 lap

Interfészek

USB 2.0

Ethernet 10 base-T/100 base-TX

Vezeték nélküli LAN (WiFi IEEE 802.11b/g/n)

Mobilnyomtatási funkció

Apple AirPrint™

Mopria

Google Cloud Print

NFC

Támogatott operációs rendszerek

Windows, Macintosh OS X, Linux, iOS, Android

Lézertoner típusa

SP201

Induló készlet kapacitás

700 oldal

Zafir Premium toner kapacitás

2600 oldal

Lapköltség Zafir Premium tonerrel

~2,5 Ft + ÁFA

Garancia

2 év