OKI dobegységek

OKI dobegységek készletről, és megrendelésre

Eredeti és utángyártott OKI dobegységek Nyomtató patron bolt Budapest │ Országos kiszállítás Nyomtass olcsón, készletről!

A digitális LED nyomtatási technológia terén élén járó márka, az OKI már 20 éve hagyja maga mögött versenytársait az éles és nagy felbontású nyomtatási képeknek köszönhetően. Nem csak nagyvállalatokat lát el professzionális nyomtatójával, hanem otthoni használatra egyaránt garantálja a minőségi nyomtatást. Hatékonysága a fejlett funkcióknak és az intelligens nyomtatásnak köszönhető. Az OKI verhetetlen márkájának és az eredeti, valamint az utángyártott dobegységeknek hála, számodra is öröm lesz a nyomtatás!

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb terméket minőség, kapacitás és ár alapján!

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Az OKI sokak számára ismeretlen márkának számít a piacon, azonban mindamellett, hogy díjnyertes és multifunkcionális nyomtatókat gyárt, garantálja a nyomtatás magas minőségét egyaránt. Amennyiben gondolkozol egy OKI nyomtató beszerzésén, vagy már megvan az adott márkájú készülék, és szeretnél hozzá eredeti vagy hasonló minőséggel rendelkező utángyártott termékeket - azaz dobegységet vásárolni, akkor a legjobb helyen jársz. 

A dobegység működési elve

A dobegység egy olyan alkatrész, amely tartalmazza a képet előhívó fényhengert, amelynek köszönhetően a forgó dob LED fénnyel való megvilágítását követően elektrosztatikus töltést kap. Ezzel magához vonzza a festékport és létrehozza a képet. 

Működésére való tekintettel a festék az erősebb töltéssel rendelkező papírra kerül a dob forgásának következtében, majd a festékanyagfixáló egység hengerei között beég a papír rostszálai közé, ezzel tartóssá téve a képet. Ennek az egyszerű mechanizmusnak hála készül el a várva várt nyomtatási anyag.

Az utángyártott OKI dobegység előnyei

A tévhittel ellentétben - ami már a nyomtató megjelenése óta köztudott - a készülék beszerzésekor nem magának a nyomtatónak a megvásárlása a drága, hanem annak fenntartási költsége, azaz a hozzá tartozó kiegészítők megvétele. Mindez abban a formában igaz is lehet, ha nagy mennyiségben nyomtatsz színes képeket eredeti patronnal vagy dobegységgel. Ebben az esetben valóban magasabbak lesznek a költségeid. Azonban ma már arra is van lehetőséged, hogy utángyártott termékeket vásárolj, ezzel spórolva és csökkentve a kiadás mértékét, de mégis megőrizve a megfelelő minőséget. 

Az utángyártott termékektől sem kell elrettenned, mivel tízszeres garanciát vállalunk rájuk. Így abban az esetben, ha mégsem találkozna az adott termék az elvárásaiddal, akkor visszafizetjük az árát, vagy kicseréljük egy másik termékre. Amennyiben eredeti termékre cserélnéd, mert mégsem kompatibilis a dobegység a nyomtatóddal, akkor bármikor felveheted velünk a kapcsolatot, nem tűnünk el. Határidők miatt sem kell aggódnod, mivel az időben leadott rendelés esetében akár másnap is nálad lehet a hiányzó termék, így nem maradsz el munkáddal sem. Ismerd meg az utángyártott termékek adta kényelmet!