Milyen nyomtatót vegyek?

Milyen nyomtatót vegyek? Samsung M2070W multifunkciós WiFi-s lézernyomtató

2019.05.13 09:00

Ha kisebb irodába vagy otthonra keres nyomtatót, amely szkennel és fénymásol is, és mindezt kis méretben, alacsony lapköltségekkel, megbízhatóan és gyorsan teszi, akkor érdemes vetnie egy pillantást a piac egyik legnépszerűbb, jól bevált multifunkciós nyomtatójára, a Samsung M2070W-re.

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

WiFi-s lézernyomtató

 

Multifunkciós WiFi-s lézernyomtató - Nagy tudás egy kompakt házban!

Milyen nyomtatót vegyek? Korábban írtunk már az ország egyik legkedveltebb lézernyomtatójáról, a Samsung M2026-ról, és nagytestvére, az M2625D is járt már nálunk, most pedig egy másik toplistás típust járunk körbe, szintén a Samsungtól. Az M2070W multifunkciós fekete nyomtatóként egészen más igényekre nyújt megoldást, mint a két fenti modell, és bár a belépő kategóriás 2026-ot minden téren felülmúlja, az M2625D ellenében marad néhány hiányossága, melyekre lentebb kitérünk.

A Samsung ezúttal is a tőle megszokott, sallangmentes, letisztult dizájnhoz nyúlt, mely lekerekített sarkaival egészen barátságosan hat. A gép minden irányban 2-5 centivel nagyobb az M2625D-nél, de a multifunkciós nyomtatók közt abszolút kompaktnak számít. Ezzel viszont rögtön elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amelyben az M2070W elmarad a testvérmodelltől: míg a 2625D a gép alján belső lapadagolóval rendelkezik, addig a 2070W-t lenyitható tálcán keresztül tudjuk etetni, mely így plusz helyet kér a nyomtató előtt, illetve a sokáig rajta maradt papír is porosodik.

Ez azonban az olcsó, multifunkciós WiFi-s lézernyomtatók közt megszokott megoldás, és az M2070W bőven kompenzál a fenti hiányosságért. Kezelése egyszerű, az egysoros kijelző magyar nyelven is kommunikál.

Multifunkciós WiFi-s lézernyomtató - Kiváló nyomatok gyorsan, egyszerűen

Gyors bemelegedés után a nyomtatást is gyorsan, akár 20 lap/perc sebességgel végzi, szkennerének felbontása is az erős középmezőnybe sorolja. Természetesen a 2070W is tartalmazza a Samsung egyedi képjavító technológiáit és együttműködik a gyártó szoftvereivel, illetve az Easy Eco Driver papír- és festéktakarékos funkcióit is támogatja. A nyomtatás ennek eredményeképp valóban precíz, az elkészült nyomtatok élesek és kontrasztosak, a gép ráadásul igen halkan is dolgozik.

A belső lapadagolón túl az automata duplex funkció szintén kimaradt a 2070W-ből a 2625-tel összehasonlítva, így a kétoldalas nyomtatást csak kézi átfordítással tudjuk megoldani.

Multifunkciós WiFi-s lézernyomtató - Kábelek nélkül, egyszerűen

Mivel a nyomtató WiFi-vel is rendelkezik, így a család vagy iroda több gépével is megoszthatjuk, sőt mobilról is nyomtathatunk Android és iOS alól egyaránt, de aki háklis a kábelekre, az egyetlen gép esetén is jó hasznát veheti a vezetéknélküli nyomtatásnak. Meglepő módon a Samsung ezúttal a madzag-párti felhasználókra is gondolt, így a csomagban megtaláljuk az USB2.0-s nyomtatókábelt is.

Olcsó nyomtatás Zafir Premium minőségi lézertonerekkel

A Samsung olcsó, multifunkciós WiFi-s lézernyomtatója a jól bevált MLT-D111-es lézertonereket használja. A lézernyomtatók felhasználási módtól függetlenül bárkinek ajánlhatók, hiszen gyakori nyomtatás esetén az alacsony lapköltségek, ritka használat során pedig a hosszú kihagyás után is üzembiztos, beszáradásra nem hajlamos tonerek egyértelműen mellettük szólnak.
A valóban költséghatékony nyomtatáshoz mi a Patronéstonernél a Zafir Premium első osztályú, 100% ÚJ, utángyártott lézertonereket ajánljuk. A több mint 10 éve piacon lévő márka egyenletesen magas színvonalat garantál, a 111L modellből pedig duplapakk is elérhető, így a lapköltséget egészen 2,6 Ft + ÁFÁ-ig csökkenthetjük, miközben a háromszoros lapköltséggel dolgozó eredetinél megszokott minőségről egy percre sem kell lemondanunk.

Lehet még olcsóbb: kedvezményes csomagajánlat

Vásárolja meg a Samsung M2070W-t patronestoner.hu webáruházunkban kedvezményes csomag áron, új nyomtatója mellé 2 db Zafir Premium lézertonerrel!

Samsung Xpress MFP SL-M2070W adatlap
Típus Fekete multifunkciós lézernyomtató
Méretek (Sz x Mé x Ma) 406 x 359,5 x 253 mm
Súly 7,4 kg
Folyamatos nyomtatási sebesség 20 lap/perc
Kihasználtság akár 10.000 lap/hó
Nyomtatási felbontás Maximum 1200 x 1200 dpi
Ajánlott papírméretek A4, A5, A6, B5
Bemeneti papírkapacitás 150 lap
Kétoldalas nyomtatás manuális
Csatlakozások USB 2.0, WiFi
Támogatott operációs rendszerek Windows, Macintosh OS X, Linux
Vezetéknélküli szabványok Apple Airprint, Google Cloudprint
Lézertoner típusa 111S / 111L
Zafir Premium 111S toner kapacitás 1.000 oldal
Zafir Premium 111L toner kapacitás 1.800 oldal
Lapköltség Zafir 111S tonerrel ~4,3 Ft + ÁFA
Lapköltség Zafir 111L tonerrel ~2,85 Ft + ÁFA
Lapköltség Zafir 111L duplapakkal ~2,6 Ft + ÁFA
Működési zajszint 50 dB (nyomtatás)
Energiafogyasztás 310W (nyomtatás) / 2,1W (energiatakarékos mód)
Tartozékok Tápkábel, induló toner, felhasználói útmutató, CD
Garancia 2 év