Milyen nyomtatót vegyek?

Kyocera P2040dn lézernyomtató bemutató

Laskovics Koppány
2021.06.21 19:00

Kyocera P2040dn hálózati lézernyomtató bemutatóGyors és megbízható nyomtatót keresel automata duplex funkcióval és hálózati kapcsolattal? A legolcsóbb, legkisebb és legsokoldalúbb lézernyomtatókat nem ebben a bemutatóban találod, de a Kyocera P2040dn az irodai igáslovak kategóriájának büszke képviselője, mellyel az alacsony lapköltségeket most is garantálják a Zafir Premium utángyártott tonerek!

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

 

 

Kyocera P2040dn hálózati lézernyomtató bemutató

 

Mindig könnyű olyasvalakit megkedvelni, aki nem mindenhez ért egy kicsit, hanem egy valamihez nagyon, hát még ha az illető egy japán gyártmányú Kyocera nyomtató. A Kyocera P2040dn-t ráadásul célzottan egy sokat nyomtató partnercégünk részére szereztük be, így a valós használat során szerzett tapasztalatok alapján bátran kijelenthethjük: ha irodába keresel magas munkabírású és olcsón üzemeltethető lézernyomtatót, ezt a cikket mindenképp érdemes végigolvasnod.

A gép méretei és súlya (366 x 366 x 290 mm és 9,9 kg) alapján már nem az a tipikus pehelysúlyú versenyző, tudása és munkabírása azonban igazolja ezeket a számokat. Havi 50.000 oldalas kihasználtságával a legpörgősebb napokon sem fog gátat szabni a munka gördülékenységének, a 6,5 másodperces bemelegedési idő után elérhető 40 lap/perces nyomtatási sebessége pedig az egyik leggyorsabb az eddig bemutatott nyomtatók közt.

Szerencsére a Kyocera irodai lézernyomtatójának papírtálcáját ennek megfelelően viszonylag sok, 250 + 50 lap befogadására tervezték, azt pedig talán mondanunk sem kell, hogy a kategóriától elvárható módon a gép belső laptálcával rendelkezik, így az olcsóbb gépeknél megszokott lenyitható tálca nem fog több helyet foglalni íróasztalunkból.

A kimeneti tálca kapacitása szintén korrekt, 150 lapos, ezt még folyamatos nyomtatás mellett is percekbe telik megtöltenie a gépnek, bár ha jobban belemelegszünk a dokumentumnyomtatásba, a lassabb gépeknél megszokottnál gyakrabban érdemes rápillantani.

Természetesen az automata duplex nyomtatás is a felszereltség része, így nyomtatónk egyszerre segít környezettudatosan nyomtatni és tovább csökkenteni a lapköltséget.

 

Kyocera P2040dn hálózati lézernyomtató bemutató

Kyocera lézernyomtató - többet tud, mint gondolnád

Kijelzője a kategóriában megszokott méretű, egyszínű, háttérvilágításos, nem érintésérzékeny, és nem is színes, ám egy letisztult mono egység sok munkakörnyezetben inkább előny, mintsem hátrány. Gombokból sem kapunk sokat, a nyomtató kezelése így valóban egyszerű, könnyen átlátható.

A Kyocera irodai lézernyomtatóján előlapi USB bemenetet is találunk, ahonnan pendrive-ról és okostelefonról egyaránt közvetlenül nyomtathatjuk ki dokumentumainkat. Ezppraktikus, mert már egy aprócska gép hátán is kényelmetlen lehet a csatlakozó után kutatni, egy nehezebb nyomtatót viszont már csak súlya miatt sem szívesen forgat-emelget az ember.

 

Kyocera P2040dn hálózati lézernyomtató bemutató

A vezetékes csatlakozók sora a hátoldalon újabb USB-vel és Ethernet csatlakozással folytatódik, a WiFi azonban kimaradt a repertoárból. Ezt persze nem mindenki sajnálja, hiszen a vezetékes kapcsolat stabilabb tud lenni, személyes meglátásunk pedig, hogy a leggyakrabban épp az áhított WiFi funkció beállítása okoz fejtörést a felhasználóknak.

Kyocera P2040dn hálózati lézernyomtató bemutató

Nyomtass olcsón, bőven 1 Ft alatti lapköltséggel!

Van tehát egy piszok gyors, lenyűgöző munkabírású nyomtatónk, de vajon tud-e még további meglepetésekkel szolgálni? Most figyelj!

Kyocera P2040dn hálózati lézernyomtató bemutató

Mindig elmondjuk, hogy a jó nyomtatót nem csak a puszta specifikációk teszik azzá: kell hozzá egy kedvező lapköltségű toner is. Jó hír, hogy a Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében ezúttal is polcról tudja kiszolgálni prémium minőségű utángyártott tonerekkel vásárlóit. A Zafir Premium tonerek ez esetben is hűek nevükhöz, és hozzák a tőlük elvárt, magas minőséget, miközben áruk az eredeti tonerekénél jóval kedvezőbb.

Kyocera P2040dn hálózati lézernyomtató bemutató

 

A Kyocera P2040dn-hez rögtön többféle tonert is kínálunk, 7200 oldalas kapacitásával pedig egyiküknek sincs szégyenkeznivalója.

A Zafir Premium TK-1160 lézertoner személyes átvétel és kiszállítás esetén is raktárról elérhető, cikkünk megjelenésekor pedig 0,58 Ft-os lapköltségével az eddig tesztelt lézernyomtatók egyik legköltséghatékonyabbikává emeli a Kyocera P2040dn-t.

Ritkaságszámba megy, de üzletünkben szintén elérhető a TK-1160-as utángyártott toner kerámiaporos változata. Ebben a tonerpor speciális adalékot tartalmaz, mely az érzékeny Kyocera gépek esetében segít, hogy a képalkotó egység két-háromszoros élettartamot is elérhessen. Japán kerámiaporos TK-1160 tonerünket itt vásárolhatja meg.

 

Kyocera P2040dn hálózati lézernyomtató bemutató

 

Ha más típusú Kyocera lézernyomtató vagy HP LaserJet nyomtató vagy más modell lapul az asztalodon, ne csüggedj: nézz szét kínálatunkban, mert biztosak vagyunk benne, hogy kiváló termékeket találsz nálunk versenyképes árakon!