Termék tesztek

Nyomtass olcsón RETRO! 1920D Kyocera lézernyomtató bemutató

2020.05.04 18:00

Nyomtass olcsón! 1920D Kyocera lézernyomtatóNyomtass olcsón te is a Kyocera öregecske, súlyos és terebélyes, ám kiforrott és megbízható FS-1920D lézernyomtatójával! A WiFiért és színes nyomtatásért nem itt jársz a legjobb helyen, a gátlástalanul alacsony lapköltségeket azonban most is garantálni fogják Zafir Premium utángyártott tonerek!

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

 

 

Nyomtass olcsón! 1920D Kyocera lézernyomtató

 

Új sorozatunkban mára kifutott, de sok irodában még mindig töretlenül szolgáló nyomtatókat mutatunk be. Ha a nyomtatódra ismersz, jó hírünk van: nem kell kidobnod, hiszen a Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében téged is prémium minőségű utángyártott toner termékekkel vár nemcsak új, de öregecske nyomtatódhoz is.

Az "ebben még volt anyag" elv hithű rajongói ismét csillogó szemekkel olvashatják bemutatónkat, melynek alanya 13 kilogrammot nyom, ezzel súlya bő duplája a kategóriájában ma megszokottnak. Méretei szintén terebélyesebbek egy vele tudásban összehasonlítható, mai belépő kategóriás lézernyomtatóénál, azt azonban ne felejtsük el, hogy a készülék saját beépített lapadagolóval rendelkezik, így nem fognak hosszan kilógni belőle íroasztalunkra az A4-es lapok.

Lapadagolója egyébként az átlagosnál négyszer nagyobb, 600 oldalas, így viszonylag ritkán kell majd az utánpótlásra gondolnunk.

Nyomtass olcsón! 1920D Kyocera lézernyomtató

Kyocera lézernyomtató - többet tud, mint gondolnád

Az öreg Kyocera lézernyomtatóról könnyen hihetnénk, hogy nem egy sebességbajnok, 28 lap/perces nyomtatási sebessége azonban ma sem számít rossznak. Automata duplex, azaz kétoldalas nyomtatást is tud, így lapköltségeinket is segíti környezettudatos módon felezni.

Mivel nem mai gyerekről van szó, így ne lepődjünk meg rajta, hogy 55 dB-es nyomtatási zajszintje és 384 wattos nyomtatás közbeni energiafogyasztása felett is elhaladt már az utókor, bár a ma piacon lévő belépő modellek épp csak nüanszokkal nyújtanak a fentieknél jobb értékeket.

 

Nyomtass olcsón! 1920D Kyocera lézernyomtató

Cserébe kezelése egyszerű, és egészen biztosan nem kell attól rettegnünk, hogy eltévedünk a rajta található gomberdőben. A törlés és az indítás gombon kívül egyébként négy állapotjelző LED-et találunk még a nyomtató tetején, melyek a ma megszokott két lámpácskánál több információval szolgálnak számunkra a nyomtatási és a kellékállapot tekintetében.

A nyomtatót számítógépünkkel elsősorban USB kábellel köthetjük össze, már ha nem épp a mára erősen elfeledett soros porttal szeretnénk bűvészkedni. Bár vezetéknélküli csatlakozást nem kapunk, ám érdekességképpen memóriakártyáról is nyomtathatunk, de hozzá kell tenni, hogy a Kyocera 1920D olvasójába való CF kártyák ma szintén nem sok háztartás repertoárjában szerepelnek.

A nyomtató egyébként épp csak annyira öregecske, hogy adatlapja büszkén hirdethesse: Windows Vista-kompatibilis eszközről van szó.

Nyomtass olcsón! 1920D Kyocera lézernyomtató

Nyomtass olcsón, akár 1 Ft alatti lapköltséggel!

Van tehát egy nyomtatónk, ami lényeges tulajdonságaiban felveszi a versenyt a mai mezőny belépő szintjével, de vajon van-e bármi, amiben új társainál jobban teljesít? Még szép!

Visszatérő olvasóink megszokhatták, hogy az öreg nyomtatókba valahogy mindig olcsóbb a lézertoner és a tintapatron. Ez leginkább az utángyártott kellékanyagokra igaz, a magyarázat pedig egészen egyszerű: a fejlesztési költségek sok év távlatából már bőven megtérültek, a gyártók a jelentős hasznot az újabb, nagyobb példányszámban eladható tonereken igyekeznek elérni, egy ilyen öreg nyomtató kellékeit pedig gyakran nevetségesen alacsony árakon elérhetjük.

Persze csak ha találunk valahol raktáron - jó hír, hogy a Patron és Toner nyomtató patron bolt Budapest XIII. kerületében ezúttal is polcról tudja kiszolgálni prémium minőségű utángyártott tonerekkel vásárlóit. A Zafir Premium tonerek ez esetben is hűek nevükhöz, és hozzák a tőlük elvárt, magas minőséget, miközben áruk az eredeti tonerekénél jóval kedvezőbb.

A Zafir Premium TK-55 utángyártott toner kapacitása óriási, 15.000 oldal, így cserélni egészen ritkán kell majd. Ami ennél is parádésabb, az a bruttó 0,56 Ft-os lapköltsége. Kevés hasonlóan költséghatékony nyomtató járt még nálunk, a Kyocera ezzel ismét rászolgált jó hírére.

Ha újabb típusú Kyocera lézernyomtató vagy HP LaserJet nyomtató vagy más modell lapul az asztalodon, ne csüggedj: nézz szét kínálatunkban, mert biztosak vagyunk benne, hogy kiváló termékeket találsz nálunk versenyképes árakon!