HP dobegységek

HP dobegységek készletről, és megrendelésre

A nyomtatók piacán is találkozhatunk nagyobb nevekkel, amelyek hallatán az általuk kínált terméket a minőséggel és megbízhatósággal azonosítjuk. Ilyen sokak által ismert és szeretett márka a HP is, amely mind otthoni, mind irodai használat alkalmával megbízható társként szolgálhat a munkavégzés során. A HP azonban nem csak a nyomtatók, hanem az ahhoz tartozó kellékek gyártása alkalmával is elnyerte a felhasználók bizalmát, legyen szó tintapatronról, tonerkazettáról vagy dobegységről, minden területen egyaránt verhetetlen versenytársai között.

Eredeti és utángyártott HP dobegységek Nyomtató patron bolt Budapest │ Országos kiszállítás Nyomtass olcsón, készletről!

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

HP dobegységek

A dobegység egy olyan egyedi műszaki megoldásnak számít, amely során a gyártó a kazettát két különböző egységre bontja, melyből az egyik maga a festéket tartalmazó műanyag tartály, a másik pedig egy fényhengert tartalmazó egység, más néven a dobegység. Ezen megoldás takarékosabb és logikusabb, mivel a festék kifogyása esetében elegendő a porfestéket cserélni, a többi alkatrész elhasználódási ideje sokkal hosszabb, így azok maradhatnak mindaddig, ameddig jól funkcionálnak. 

A dobegység működési elvére való tekintettel a lézersugár vagy sok esetben a LED megvilágítja a forgó dobot, amely által az negatív töltést kap. Ennek a folyamatnak köszönhetően a festékport könnyedén magához vonzza, majd az erősebb töltéssel rendelkező papírhoz érve a képalkotáshoz szükséges festékmennyiséget a papírra helyezi. Ezt követően egy úgynevezett fixáló egységnek hála, a festék beég a papír rostszálai közé, ezzel megalapozva a kép papíron maradását.

Milyen dobegységet válassz?

Sokakban azonban felmerülhet a kétség, miszerint egy eredeti HP dobegység megvásárlása magas költségekkel járhat, főleg akkor, ha rendszeresen és nagyobb mennyiségben szokott az ember nyomtatni. Valóban érdemes mérlegelni a lehetőségeket, mivel abban az esetben, ha kevesebb alkalommal nyomtatsz, és fontos számodra a magas minőségbeli kivitelezés, akkor érdemes beruháznod az eredeti dobegységre. Azonban abban az esetben, ha irodai használatra szánod, vagy nagyobb mennyiségű dokumentum kinyomtatása szükséges, akkor ne félj kipróbálni az utángyártott termékeket sem! 

Garantáljuk termékeink minőségét!

Sokan attól tartanak, hogy le kell mondaniuk a minőségi anyagok kinyomtatásáról. Azonban nálunk nem kell kétségbe vonnod döntésedet, mivel mi tízszeres garanciát vállalunk érte!

Amennyiben meggondoltad volna magad, és mégsem jó terméket választottál, az általad megrendelt kiegészítővel nem működik a nyomtató, vagy csalódott vagy a minőséggel kapcsolatban, akkor panaszodnak megfelelően visszacseréljük az általad választott utángyártott terméket, vagy igény esetén visszafizetjük az árát. Azonban garantáltan nem fogsz csalódni minőségi utángyártott HP dobegységeinkben! Mindamellett, hogy kedvezményes áron juthatsz hozzájuk, az általunk forgalmazott Zafír Premium termékek akár 23.000 oldalnyi kapacitással is rendelkeznek.