Brother dobegységek

Eredeti és utángyártott Brother dobegységek Nyomtató patron bolt Budapest │ Országos kiszállítás Nyomtass olcsón, készletről!

Ebben a kategóriában a Brother dobegységeket találod. A nyomtatók piacán is vannak olyan márkák, amelyek méltán rendelkeznek nagyobb hírnévvel és emelkednek ki a hétköznapi nyomtatók soraiból. Ilyen sokak által kedvelt és ismert név, a már 50 éve a piacon lévő Brother márka.

A Brother volt az a cég, amely a világ első nagysebességű mátrixnyomtatóját megalkotta, amely létrehozta a legvékonyabb kompakt mobil nyomtatót, és amely kialakította az első wi-fi kapcsolatos asztali szkennert. Azonban nem csak az általuk forgalmazott nyomtatók érdemelnek nagyobb figyelmet, hanem a nyomtatás alapvető kellékei egyaránt, legyen szó patronról, tonerről vagy esetleg Brother dobegységről.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Rendeljen online 4, 6 vagy akár 8% azonnali kedvezménnyel!
Minőségi e
redeti és utángyártott dobegységekKedvező árakGyors házhozszállítás, akár 24 órán belül
Segítségre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal e-mailben vagy telefonon!

A nyomtatók ma már elengedhetetlen kelléknek számítanak az irodatechnika piacán, mivel egyszerű és gyors megoldást nyújthatnak otthoni, kisirodai, de akár nagyvállalati közegben egyaránt. Az irodai munka megerősödésének és a megnövekedett papíralapú dokumentumkezelésnek hála, a mindennapos munkavégzéshez szükség van jól funkcionáló nyomtatókra és a hozzájuk tartozó kiegészítőkre, amelyek biztosítják a nyomtatott anyag magas minőségét. 

Eredeti vagy utángyártott Brother dobegység?

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy a magas minőség magasabb árral is társul-e, sajnos ezen állítás megerősítése sok esetben megtörténik, mivel az eredeti kiegészítők, mint a tintapatron vagy a dobegység, borsosabb árral rendelkeznek a piacon, mint az utángyártott társaik. Akár 2 csomag utángyártott termék is kijön az eredeti termék árából.

A magasabb árkategóriába tartozó eredeti dobegység valóban eltérő minőségben szolgálja ki a felhasználót, amely abban az esetben lehet létfontosságú, ha munkájából kifolyólag jelentősége van az alkalomadtán nyomtatandó képek precizitásának. 

Azonban ha nagyobb mennyiségben nyomtatsz, esetleg irodai felhasználásra szánod a készüléket, akkor érdemes kipróbálnod az utángyártott termékeket, mivel garantáltan nem fogsz csalódni abban, amit kapsz. 

A visszautasíthatatlan tízszeres garancia

Cégünk tízszeres garanciát vállal döntésedért, ami azt jelenti, hogy abban az esetben sem kell csalódottan távoznod, ha mégsem azt kaptad az utángyártott termék személyében, amit vártál. Amennyiben a nyomtató nem akar nyomtatni a dobegységgel, ha mégsem kompatibilis a készülékeddel, vagy chipolvasási probléma miatt hibára fut kérésed, akkor cégünk kicseréli az adott terméket, vagy kérésedre visszafizetjük az árát. 

Abban az esetben, ha nem vagy elégedett a nyomtatott színekkel, ha inkább az eredetit választanád, akkor is fordulj hozzánk bizalommal, megoldjuk problémádat, hogy elégedetten hagyd el áruházunkat.

Reméljünk, meggyőztünk, és pénztárcádra való tekintettel meghozhatod a megfelelő döntést. Webáruházunkban az utángyártott Zafír Premium termékei mellett Whitebox dobegységekkel is találkozhatsz, amelyek mind kompatibilisek Brother nyomtatóddal. Kapacitásuk 12.000 oldaltól akár 25.000 oldal is lehet, így nem kell gyakran cserélgetned.