Milyen nyomtatót vegyek?

Brother nyomtatók minden feladatra!

2019.10.31 10:00

Brother nyomtatók minden feladatra! A hazánkban méltatlanul mellőzött Brother céget több mint száz éve alapították japánban, nyomtatói több európai és tengerentúli piacon is piacvezetők, ráadásul garanciában is ráígérnek a konkurenciára. Ha kíváncsi vagy a cég rövid történetére és legkedveltebb típusaira, kattints tovább!

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

 

 

Mi a Brother, és miben adnak többet a nyomtatói?

A Brother céget 1908-ban alapították Japánban, ezzel nagyjából 30 évvel előzve meg a Canont vagy a HP-t. Természetesen a század első évtizedeiben még nem a multifunkciós, WiFi-s lézernyomtatók alkották a cég kínálatát, elsősorban szövő- és varrógépek gyártásával foglalkoztak, de a nyomtatógyártásba is korán bekapcsolódtak, és később is több újítást és szabadalmat adtak az iparnak.

A Brother nyomtatói megbízhatóságukkal az élmezőnybe tartoznak, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a gyártó szinte egyedülálló 3 év garanciája (2+1 év, a 3. év ingyenes regisztráció útján érvényesíthető). Szervizháttere hazánkban is meggyőző, nyomtatóik szervizelését országosan, kellő gyorsasággal végzik.

Ritka az olyan cég a nyomtatóiparban, amely igazán képes a vásárlói fejével gondolkodni. A Brother nemcsak olcsó nyomtatókat tart kínálatában, hanem olcsó kellékanyagokat is. Gyakori jelenség, hogy egy-egy nyomtatót nem megvenni, hanem üzembentartani költséges, hiszen hamar kiderül, hogy a készülék hiába volt olcsó, ha a bele való patron vagy toner már-már a nyomtató árával vetekszik.

A Brother Tonerbenefit nyomtatóival és lézertonereivel ezzel szemben mindig költséghatékonyan nyomtathatsz, hiszen már az eredeti toner lapköltsége is 4 Ft körül marad.

Mivel vásárlóink rendszeresen keresik a Brother nyomtatókat, így természetesen a 15 éve bevált, prémium minőségű Zafir utángyártott tonerek széles választékát is polcon tartjuk több készülékhez is!

Megmutatjuk, vásárlóink mely Brother típusokat kedvelik leginkább. Bízunk benne, hogy te is megtalálod köztük a neked való nyomtatót!

Brother HL-1110E olcsó lézernyomtató

Brother nyomtatók minden feladatra! -

 

A Brother belépő kategóriás lézernyomtatója. Kicsi, könnyű és egyszerű, így biztos lehetsz benne, hogy mindenhol elfér, és nem fogsz eltévedni a bonyolult menüben olyan funkciók közt, amiket sosem használnál.

Brother nyomtatók minden feladatra! -

Nyomtatási sebessége korrekt, 20 oldal/perces, zajszintje átlagos, a bele való Zafir Premium lézertonerrel pedig már bruttó 4 Ft alatti lapköltséggel is nyomtathatsz, miközben a nyomtatóhoz is 20.000 Ft alatt juthatsz hozzá!

Lézertoner típusa: TN-1030
Legalacsonyabb lapköltségünk: 3,9 Ft Zafir Premium utángyártott tonerrel

 

Brother HL-1222WE Tonerbenefit lézernyomtató

Brother nyomtatók minden feladatra! -

A 1110E minden jó tulajdonságát felvonultatja, itt is adott a kis méret és az egyszerűség, ám a minimális ártöbbletért cserébe WiFivel rendelkezik a gép, hogy otthon vagy irodádban egyszerre több eszköz is elérje, ráadásul mindenfelé tekergő kábelek nélkül.

 

Brother nyomtatók minden feladatra! -

Fontos szuperképessége még, hogy Tonerbenefit nyomtató lévén már az eredeti tonerekkel is nagyon jól jársz: más gyártók megoldásaihoz képest fele-harmadannyi összegből nyomtathatsz a bevált Brother minőségben!

Lézertoner típusa: TN-1090
Legalacsonyabb lapköltségünk: 3,2 Ft Zafir Premium utángyártott tonerrel
Extra olcsó eredeti toner: Brother TN-1090 eredeti toner 4,18 Ft lapköltséggel!

Brother HL-1622WE Tonerbenefit multifunkciós lézernyomtató

Brother nyomtatók minden feladatra! -

Képzelj el egy 1222-es Brother nyomtatót annak minden előnyével, az elegáns fekete színben, csak épp multifunkciós kivitelben, egy szkennerrel kiegészítve. Az összetettebb funkcionalitáshoz itt már valamivel nagyobb méret és több gomb tartozik, de a szkenner és fénymásoló funkciók sokunknak tudnak nagyon hasznosak lenni a mindennapok során.

Brother nyomtatók minden feladatra! -

 

A Brother 1622WE természetesen a 1222WE-ből már megismert TN-1090 lézertonert használja, mellyel itt is szenzációs lapköltségekkel nyomtathatsz.

Lézertoner típusa: TN-1090
Legalacsonyabb lapköltségünk: 3,2 Ft Zafir Premium utángyártott tonerrel
Extra olcsó eredeti toner: Brother TN-1090 eredeti toner 4,18 Ft lapköltséggel!

Brother MFC-L2712DN multifunkciós lézernyomtató

Brother nyomtatók minden feladatra! -

A 2712DN-nel még magasabb szintre emelheted az otthoni és kisirodai nyomtatást. Sebessége 30 lap/percre emelkedett, be- és kimeneti tálcáinak kapacitása szintén nőtt, hogy ritkábban kelljen a papír utánpótlással foglalkoznod, és bár a WiFi kikerült a repertoárból, jelen van helyette a jó öreg ethernet csatlakozó vezetékes hálózatok részére.

Természetesen WiFi-s kiadása is létezik a gépnek, ezt L2712DW néven érheted el.

Brother nyomtatók minden feladatra! -

A 2712-es típus faxolni is tud, a kétoldalas nyomtatáshoz itt már nem kell kézileg átfordítanod a lapokat, hiszen a gép automatikusan megteszi helyetted (automata duplex funkció), ráadásul a szkenner/fénymásoló is rendelkezik automata lapbehúzóval, még kevesebb odafigyelést igényelve és még több időt spórolva neked ezzel.

A bele való TN-2421 tonerekkel itt is baráti lapköltségekkel számolhatsz, az utángyártott kivitelekkel a tonerbenefites gépek árszintjén nyomtathatsz.

Lézertoner típusa: TN-2421
Legalacsonyabb lapköltségünk: 3,4 Ft Zafir Premium utángyártott tonerrel

Ha nem találtad az általad választott Brother lézernyomtatót bemutatónkban, ne csüggedj! Keresd kollégáinkat e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 ), és mi beszerezzük a számodra legideálisabb nyomtatót!