Milyen nyomtatót vegyek?

Brother MFC-L2512D - Multifunkciós lézernyomtatót, ennél egyszerűbben?

Laskovics Koppány
2021.08.17 19:30

Multifunkciós lézernyomtató - Brother L2512DMultifunkciós nyomtatót keresel, de már zúg a fejed a sok funkciótól, amit talán sosem használsz ki? Nem lételemed a színes nyomtatás, és a WiFi is megmaradhat az okostelefonok kiváltsága? Persze a beszáradt patronok rémét jó volna messzire kergetni, és az se baj, ha új nyomtatód gyors, gazdaságos és megbízható? Bemutatjuk a 3 év garanciás Brother L2512DN-t!

Aktuális kínálatunkról érdeklődjön e-mailben ( rendeles@patronestoner.hu ) vagy telefonon ( +36305497834 )!

 

 

Multifunkciós lézernyomtató - Brother L2512D

 

Sokoldalú Brother irodai nyomtató, kedvező áron

Egymást követik nálunk a megszólalásig hasonlító Brother nyomtatók, néha még nekünk is meg kell nézni, hogy biztosan nem a negyedik bemutatónkat írjuk-e ugyanarról a típusról. Persze ami bevált, azt kár lenne eldobni, a Brother többtónusú, szürke-fekete színvilága és határozott, mégis barátságosan lekerekített szélekkel és enyhén döntött szögekkel operáló formanyelve profi, megbízható eszköz benyomását kelti a sokadik nyomtatón is - épp olyanét, amilyennek a japán gyártó készülékeit megannyi eladott példány után tartjuk.

 

Multifunkciós lézernyomtató - Brother L2512D

Szemfüles olvasóink a 41x40 cm-es alapterület, illetve a 27 centis magasság és a 10,3 kg-os súly alapján már sejthetik, hogy nem túl nagyra nőtt, de a belépő szintű nyomtatóknál mindenképp súlyosabb és terebélyesebb nyomtató multifunkciós gép lévén a szkenneléstől és fénymásolástól sem riad vissza, ezt a tetején elhelyezett, felhajtható fedél is jezi, mely azonban automata lapbehúzót nem tartalmaz. Így tehát az L27xx szériával ellentétben itt nem tudjuk majd magára hagyni nyomtatónkat sok-sok oldalnyi szkennelni vagy fénymásolni valóval. Előnye is van persze a fenti opció hiányának: a nyomtató így nemcsak kisebb és könnyebb, de olcsóbb is tud lenni.

 

Multifunkciós lézernyomtató - Brother L2512D

Nehéz helyzetben lennénk, ha a Brother DCP-2512D igazán kimagasló tulajdonságait kellene részleteznünk, a csomag inkább egy korrekt, kerek egészt ad ki, mely a mindennapok során remekül használható, és minden téren hozza a tőle várhatót – annál se többet, se kevesebbet.

Ennek jegyében WiFit hiába is keresnénk, és a nyomtató vezetékes hálózaton sem kommunikál, kizárólag egy USB port áll rendelkezésünkre. Ahogy azonban megszokhattuk, az USB kábel itt sem a csomag része, így ha nyomtatódat tőlünk vásárolod, és nem rendelkezel nyomtatókábellel, mindenképp pipáld be ezt az opciót.

Ha mégis hálózati kapcsolattal egészítenéd ki nyomtatódat, úgy érdemes a korábban már bemutatott TP-Link Print Serverét tanulmányozni.

 

Multifunkciós lézernyomtató - Brother L2512D

 

A Brother multifunkciós lézernyomtatójának 30 lap/perces nyomtatási sebessége az erős középmezőnybe tartozik, 250 lapos papíradagoló tálcájának kapacitása pedig a jóval drágább készülékekével is megegyezik. Ez utóbbi ráadásul a nyomtatón belül kapott helyet, így nem kell semmit kihúznunk vagy lenyitnunk használat közben, tehát a készülék minden esetben ugyanakkora szeletet fog íróasztalunkból kiharapni.

 

Multifunkciós lézernyomtató - Brother L2512D

Nyomtass olcsón és megbízhatóan Zafir Premium tonerekkel!

Hiábavaló persze minden jó tulajdonság, ha mindentudó nyomtatónk túl drágán végzi a dolgát. A Brother lézernyomtatóknál erről szerencsére szó sincs, és az L2512D ebből a szempontból is csak jó fényt vet a márkára.

Óriási előnyei közt említhetjük lézernyomtató mivoltát, melynek köszönhetően egész biztosan nem fogunk beszáradt tintapatronokkal találkozni, hiszen a festék por formájában található meg a nagyjából 3.000 oldalanként cserélendő tonerben.

Ahogy már annyiszor, úgy most is bátran ajánljuk a prémium minőségű, bevált, utángyártott tonereket, hiszen töredék áron hozzák az eredetihez megszólalásig hasonlító megbízhatóságot és nyomtatási minőséget.

Multifunkciós lézernyomtató - Brother L2512D

A Brother L2512D multifunkciós lézernyomtatóba való TN-2421 Zafir Premium utángyártott toner bruttó (!) lapköltsége abszolút kedvezőnek számító, nagyjából másfél Ft.

Ha pedig még mindig nem győztünk volna meg, van még egy aduászunk: a Brother lézernyomtatóit kivétel nélkül 3 év garanciával vásárolhatod meg, mely kiváló bizonyítéka annak, hogy a gyártó valóban hosszútávú használatra készíti nyomtatóit.

 

Multifunkciós lézernyomtató - Brother L2512D

Amit szerettünk...
...és amit kevésbé:

+ Kellemes ár-érték arány
+ Kellően gyors
+ Az átlagosnál halkabb
+ Gazdaságos
+ Multifunkciós
+ Automata kétoldalas nyomtatás
+ 3 év garancia

- Csak USB-n tud csatlakozni
- Dobegységet külön kell cserélni

 

Brother DCP-L2512D adatlap
Technológia
Lézernyomtató
Színes nyomtató
Szkennelés / Fénymásolás
Automata kétoldalas nyomtatás
Automata lapbehúzás szkenneléshez (ADF)
USB
WiFi
Ethernet
Fax
Belső papírtálca
Maximális papírméret A4
Max. nyomtatási sebesség 30 lap/perc
Maximális felbontás 2400 x 600 dpi
Lézertoner típusa

TN-2421 (3.000 oldal) vagy
TN-2411 (1.200 oldal)

Dobegység típusa DR-2401 (12.000 oldal)
Papírbemenet 250 lapos tálca
Papírkimenet
120 lap
LCD kijelző
egyszínű, nyomógombos
Méretek (Sz x Mé x Ma) 410 x 398,5 x 272 mm
Súly 10,3 kg
Működési zajszint 44 dB (csendes módban)
Garancia 2 + 1 év regisztrációval
Gyártói weboldal