Milyen nyomtatót vegyek?

A tonerekről általában

2018.04.06 16:27

A tonerekről általában


Biztos sokan tapasztalták már a lézernyomtatás egyik hátrányát, mégpedig hogy amint egy új tonerkazetta vásárlására van szükség az nagyobb kiadással jár mint egy tintapatroné. Ráadásul a tendencia az, hogy az újabb lézertonerek kevesebb oldal nyomtatására képesek, így sajnos az ilyen rendszeres kiadások egyre gyakrabban ismétlődnek. Ez igaz szinte minden gyártónál, legyen az HP, Canon, Samsung, Brother, Xerox vagy éppen Epson tonerkazetta.

 A Zafir Premium tonerek 100% új (nem töltött, nem felújított, nem újraépített tonerek), kíváló minőségű alkatrészek felhasználásával készülnek. Minden Zafir toner Zafir Premium logóval ellátott dobozban, buborékfóliában kerül kiszállításra. Webáruházunkban minden ilyen tonernél feltüntetjük, hogy 100% új és Zafir Premium dobozos kép található mellette cikkszámmal ellátva.

A lézertoner kazetta egy hosszú élettartamú termék, számunkra újrahasznosítható, kérjük ne dobja el mi megvásároljuk!

Egy tonerkazetta élettartama legyen az eredeti vagy utángyártott, egy belépő szintű nyomtatóéval egyenlő. A toner ezért sokszor utántölthető a mechanikai alkatrészek teljes elhasználódásáig. Viszont egyes alkatrészek, cseréje már nagyon hamar szükségessé válhat. Ilyen kellék a fényhenger vagy más néven OPC és a lehúzó, más néven wiper blade. Ezek beszerezhetők és megvásárolható akár a webáruházunkban is.