Milyen nyomtatót vegyek?

A patronokról általában

2018.04.05 16:14

Patronokról általában


Ha fúvóka nélküli tintapatront használ mint például az Epson, Canon, Brother tintapatronok, akkor ott a patron csupán egy egyszerű műanyag tintatartály. Ezeknek a termékeknek az utángyártott változatainak tömkelege már néhány száz forintért is kapható, mivel a legtöbb gyártó képes ezeket előállítani.

Mivel a HP illetve a Lexmark nyomtatópatronokban a fej is benne van, ezért drágábbak, mint fent említett társaik, viszont emiatt a nyomtatófej és ezáltal nyomtatónk élettartama is megnövekszik.
Amennyiben csak szöveget nyomtat egyszerű fénymásolópapírra, és már megtapasztalta, hogy a tintapatron nem teszi tönkre a nyomtatóját, akkor azt is gondolhatná, hogy ez így megfelelő.
Viszont amennyiben élénk, részletgazdag, nagy színtartósságú igényes fotókat is kíván nyomtatni, akkor válassza a Zafír Prémium minőséget, amely ráadásul az ár/érték arányt tekintve is versenyképesnek bizonyul ! Tintapatron esetében a jó minőségű nyomtatótinta, nagyon fontos. Cégünk eredeti tintával tölti meg a patonokat, amelyek így a kívánt minőséget biztosítják majd.
Kiemelném azt, hogy a ZAFÍR PRÉMIUM, a legtöbb kompatibilis termékek szállítójával ellentétben, saját nyomtató kellékeket fejleszt és gyárt, mely saját kutatásain, mérnöki munkáján alapszik.

Emiatt például, a cégünk által utángyártott patronok közel azanos minőséget képviselnek mint eredet társaik. Mivel a patronok töltése nem házilag hanem gyári körülmények között vákuum kialakításával zajlik. Az utángyártott típusok többségénél ezeket ma vízfestékkel, vagy egyszerű pigment tintákkal töltik meg!
A ZAFÍR PRÉMIUM nyomtatótinta gyára világviszonylatban is a legjelentősebbek közé tartozik. A fekete igazi mélyfekete, a színek hihetelenül élénkek és tartósak.