Irodai eszköz és kellék

Az irodai munka megerősödésével nélkülözhetetlenné vált számos irodai eszköz és kellék beszerzése, melyeket napjainkban már otthonainkban is elérhetővé kell tenni. Legyen szó egy jól funkcionáló nyomtatóról, egy kicsi, könnyű és hordozható laptopról vagy akár egy asztali számítógépről. Mindezek ma már az élet szerves részét képezik és megkönnyítik a munkavégzés folyamatát.

Azonban vannak olyan irodai eszközök és kellékek, amelyekkel nem csak a gépek élettartamát hosszabbíthatod meg, hanem saját magad számára is kényelmesebbé teheted használatukat, üzemeltetésüket vagy hordozásukat egyaránt.

Nézet:
Sorrend:
 
Sorrend:

Az irodai tevékenységek, valamint az otthoni munkavégzés megerősödésével számos olyan elektronikai eszközre szükséged lehet, amely hozzájárul ahhoz, hogy otthonodban is zökkenőmentesen képes legyél elvégezni feladataidat. Nem elegendő azonban a megfelelő irodai gépek beszerzése, azokat karban is kell tartani annak érdekében, hogy élettartamuk hosszú legyen, és még sokáig segíteni tudjanak munkádban, ezzel időt és pénzt spórolva neked.

Laptophűtő, mint elengedhetetlen irodai kellék

Ilyen lényeges irodai eszköz és kellék lehet a laptophűtő ventilátor is. Amennyiben asztalon vagy az öledben használod laptopodat, sokszor érezheted, hogy körülötte minden felmelegszik, főleg akkor, ha órák hosszat használod, nagy teljesítményt igénybe vevő oldalakat és alkalmazásokat nyitsz meg, azaz jól megdolgoztatod a gépezetet. Mindezt nem fogja tűrni hosszú távon az adott elektronikai eszköz, és tönkre fog menni, mivel nincs lehetősége a lehűlésre. Választékunkban megtalálhatod a fekete és az áttetsző típust egyaránt, amelyek garantáltan segítik megőrizni laptopod állapotát.

Míg az előbbi kis méretűre is összehajtható, amelynek köszönhetően szinte bárhová magaddal viheted, addig az utóbbi egy méretesebb, ám annál stabilabb darab. A fekete laptophűtő halk ventilátorral rendelkezik, amely jó hatásfokkal hűti a laptopot, kialakítása keskeny, fordulatszáma pedig 2100 RPM. Az áttetsző készülék csúszásmentes talpakkal rendelkezik, működés közben kék fénnyel világít. Mindkét típus tápellátása USB-n keresztül történik. 

Egyéb fontos irodai eszköz és kellék

A laptop hűtése mellett hordozására is kifejezetten nagy figyelmet szükséges fordítani, mivel egy rossz mozdulat és nem várt buktató hatására könnyen kieshet az arra nem megfelelő táskából, és mindamellett, hogy darabokra törheti magát a gépezetet, vele együtt tönkreteheti a munkádat egyaránt.

A masszív HP NB POWERUP 17,3" 22.400MAH hátizsák nem csak a biztonságos tárolásra képes, hanem 19 V-os power bankjének köszönhetően akár fel is töltheted laptopodat vagy mobiltelefonodat útközben. 

Számtalan zsebe és rekesze hozzájárul a rendszerezett pakoláshoz, puha vállpántja pedig megóvja tested a kellemetlen terheléstől. Esőtakarója megóvja gépedet és az egyéb dokumentumokat a nedvességtől. Hordozható tápkábelei átvezethetők a zsebek között, valamint a táskán kívülre is.