Epson tonerkazetta

Epson tonerek készletről, és megrendelésre

Eredeti és utángyártott Epson lézertonerek Nyomtató patron bolt Budapest │ Országos kiszállítás Nyomtass olcsón, készletről!

A nyomtatás elengedhetetlen eszköze a tonerkazetta, amely kifejezetten jó választás lehet irodák és cégek számára, ahol nagyobb mennyiségben van szükség nyomtatott anyagokra. Az irodai eszközök piacának ismert szereplője az Epson, egy megbízható japán márka, amely már közel 80 éves alapítása óta számos termékkel gazdagította a világ irodai dolgozóit. Amennyiben Epson nyomtatódba megbízható és minőségi utángyártott tonerkazettát keresel, akkor a legjobb helyen jársz! Cégünk számos olyan megoldást kínál, amely nem csak költséghatékony, hanem megbízható is!

Nézet:
Sorrend:
 
Sorrend:

A professzionális tonerkazetták ugyan árban valamivel drágábbak a tintapatronoknál, azonban felhasználásuk sokkal gazdaságosabbnak számít. Elsősorban olyanok számára hasznosak, akik kihasználják a nagyobb festékmennyiséget, azaz nagyobb irodában jelenlévő nyomtatókat igénybevevők számára, akik az eszköz segítségével naponta több száz oldalt is nyomtatnak. A tonerkazettáknak köszönhetően általánosságban 1000-30000 oldalt is ki lehet nyomtatni, azonban mindez a toner kapacitásától függ. 

Az eredeti és az utángyártott Epson tonerkazetták közötti különbség

Epson nyomtatódba eredeti és utángyártott termékeket egyaránt vásárolhatsz. Míg az eredeti magas áron szerezhető be, ami nagyobb mennyiségű nyomtatás esetében igen költséges lehet, addig az utángyártott kazetták kifejezetten kedvezményesen, akár az eredeti terméknél 70%-kal olcsóbban is megvásárolhatók, minőségben pedig nem feltűnően “gyengébbek” eredeti társaiknál. Ennek köszönhetően a nyomtatási költségek csökkennek, azonban mégis megfelelő minőségben nyomtathatod ki a szükséges dokumentumokat.

Tízszeres garancia?

Amennyiben tartasz az utángyártott áruktól, nem kell aggódnod, mivel cégünk tízszeres garanciát vállal minden utángyártott termékre. Ezen garancia keretein belül, amennyiben a nyomtató nem nyomtat a választott utángyártott tonerkazettával, chipolvasási hiba lép fel, akkor kicseréljük az általad vásárolt terméket. Abban az esetben, ha nem vagy elégedett a minőséggel, nem megfelelő a nyomtatási szín, és eltérést tapasztalsz a nyomtatási kép és a valódi kép között, akkor jogos panasz esetén visszaadjuk a termék árát. Így nem kell aggódnod, nyugodt szívvel kipróbálhatod és megszeretheted az utángyártott termékeket. 

Kínálatunkról részletesebben

Oldalunkon különböző márkák és színek közül válogathatsz. Beszerezheted fekete, sárga, ciánkék, magenta rózsaszínben egyaránt. Márkák tekintetében pedig megtalálod az eredeti Epson mellett az utángyártott Zafir Premium és Standard termékeket is. Áruink legtöbb esetben 2000-10000 oldal kinyomtatására is alkalmasak. Választás előtt mindenképpen nézz utána, hogy melyik utángyártott toner kompatibilis az általad megvásárolt nyomtatóval. Élvezd ki az olcsó és minőségi nyomtatás mozzanatait, és juss hozzá kedvezményesen termékeinkhez.