Tinta, tonerpor

Amennyiben megvásároltad az igényeidhez leginkább igazodó nyomtatót, akkor bizonyára tudatában vagy annak, hogy a készüléket fenn is kell tartani és időről időre be kell szerezni a szükséges kiegészítőket, a nyomtató típusától függően és a nyomtatás sűrűségéhez mérten. Legyen szó tonerről, patronról, tintáról vagy tonerporról, időnként újból fel kell tölteni a kifogyott készleteket.

Ehhez nem minden esetben szükséges a zsebed mélyére nyúlni, mivel webshopunkban az eredetin túl utángyártott termékek közül is válogathatsz, valamint nagyobb kiszerelésben kedvezményesen beszerezheted a szükséges termékeket.

Nézet:
Sorrend:
 
Sorrend:

Tinta és tonerpor – elengedhetetlen kellékek

A nyomtatás napjainkban egy olyan folyamat, amely az irodai munkavégzés megerősödésével elengedhetetlenné vált, hiszen számos dokumentumot kézzel fogható formátumba szükséges tenni, kezelni, majd sok esetben digitalizálni. Mindez megfelelő multifunkciós gépezet nélkül teljesíthetetlen lenne. Az otthoni munkavégzés elterjedésével pedig egyre több otthonban jelennek meg a készülékek, amelyet nem csak megvásárolni szükséges, de be kell szerezni a későbbiekben is lényeges kiegészítőket, mint a tintát vagy a tonerport. 

A megfelelő tinta kiválasztása

Mindenekelőtt lényeges meghatároznod a nyomtatód és a patronok típusát, hiszen csak így tudod eldönteni, hogy melyik tinta vagy tonerpor lehet megfelelő a készülékedhez. Kínálatunkban különböző termékek leírását tanulmányozva, a patron kódszáma alapján megtalálhatod azt a tintatípust, amely alkalmas az adott patron utántöltéséhez.

A literes kiszerelésben kapható tinta használatával sokkal gazdaságosabbá és költséghatékonnyá teheted a nyomtatás folyamatát. Kínálatunkban az INK-MATE márkajelű tintával ismerkedhetsz meg, amely az úgynevezett “advanced color technology” eljárással készült. 

Ennek az eljárásnak köszönhetően a fekete még feketébb, az adott színek pedig még élénkebben mutatnak. Legtöbb esetben a tinta szavatossági ideje 3 év, így nem kell aggódnod amiatt, hogy miután hosszú hetekig vagy akár hónapokig nem használtad a nyomtatót, akkor a tinta beszárad és mehet a kukába. Mindez a molekuláris finomságában eloszlatott festékszemcséknek köszönhető. Színek tekintetében kínálatunkban megtalálhatod a magenta, a sárga, a fekete és a cián színt egyaránt. A megfelelően kiválasztott tinta segítségével garantáltan élvezni fogod a színek szemet gyönyörködtető voltát.

Tonerpor, a gazdaságosság tükrében

A tonerpor szintén gazdaságos, 1 kg-os kivitelben kapható webshopunkban. Jelenleg a kínálatunkban megtalálható univerzális tonerpor kifejezetten HP monokróm lézernyomtatókhoz használható. Azonban ebben az esetben is meg kell vizsgálni a nyomtató típusát, mivel típusszám alapján állapíthatod meg, hogy alkalmas-e a HP nyomtatódhoz vagy nem használható vele. Fedezd fel termékeink sokoldalúságát, és tartsd fenn nyomtatódat költséghatékonyan a továbbiakban is.