Billentyűzet, egér

Ebben a kategóriában a billentyűzeteket és egereket találod. Az irodai feladatok elterjedésével és a távmunka megerősödésével egyre több eszközt szükséges beszereznünk otthonunkba is a kényelmes és gyors munkavégzés érdekében. Érdemes rászánni a megfelelő összeget, hiszen mégiscsak a nap nagy részét azon eszközök társaságában töltjük, így nem mindegy, hogy melyiket vásárolod meg.

Számos kiegészítőre szükséged lehet, amelyek megléte szinte elengedhetetlen. Ilyen az asztali számítógéphez, tablethez használható, sőt még néha laptophoz is hasznos egér vagy billentyűzet. Azonban nem mindegy, hogy melyiket választod, érdemes körülnézni, hogy az igényeidnek legmegfelelőbbet tudd beszerezni.

Nézet:
Sorrend:
 
Sorrend:

Billentyűzet és egér a kínálatunkban

Különböző márkák, típusok, színek, formák és csatlakozási módok közül válogathatsz ma már a piacon, azonban érdemes mélyebben beleásni magad a témába. Főleg akkor, ha nap mint nap használni fogod a megvásárolni kívánt eszközöket, vagy ha szeretnéd, hogy a befektetett összeg megtérüljön és sokáig otthoni irodád része maradjon a kiegészítő eszköz. 

Miért pont a Genius?

A Genius egy sokak által ismert és szeretett márka az elektronikai eszközök piacán. Amennyiben körbenézünk otthonunkban, biztosan mi is találunk egy-egy tárgyat, amely a márkához köthető, legyen szó hangfalról, fej- vagy fülhallgatóról, egérről, egérpadról vagy billentyűzetről egyaránt. Termékeik megfizethetők, de mégis minőségi kategóriába tartoznak, így kifejezetten közkedveltek a felhasználók között.

Válaszd a Genius billentyűzetet!

Genius billentyűzet ma már kapható vezetékes és vezeték nélküli változatban egyaránt. Saját igényeiden és elképzelésiden múlik, hogy melyiket választod. Mindkét típus rendelkezik előnyökkel és hátrányokkal egyaránt. A vezetékes billentyűzet választása esetében hátráltatónak és akadályozónak érezheted a vezetéket, mivel korlátoz a mozgásban, azonban sok esetben tartósabbnak bizonyulnak társaiknál. 

A vezeték nélküli billentyűzetek megadják neked a mozgás jelentette szabadságot, és használatuk során a megfelelő távolságon belül nyugodtan használhatod számítógépeddel. USB segítségével érzékeli a géppel való csatlakozást, azonban sok esetben hamarabb tönkremehetnek, mint vezetékes társaik. Azonban mindez csupán bizonyos esetekben történhet meg, amennyiben figyelmet fordítasz megfelelő használatukra, akkor bizonyosan sokáig megmaradnak, mint a munkádat támogató eszközök.

A Genius egér jellemzői 

A billentyűzet mellett megvásárolhatod a hozzá illő Genius egeret is, amely szintén számos típussal, vezetékes és vezeték nélküli változattal egyaránt rendelkezik. Mint a legtöbb egér, a Genius egerei is három gombbal és optikai szenzorral rendelkeznek. Érzékenységük 1000 dpi, súlyuk pedig mindössze 85 dekagramm. 

Ezzel szemben léteznek az úgynevezett gamer egerek, amelyek kifejezetten játékra lettek kialakítva. Szintén három gombos és optikai szenzorral rendelkezők, azonban teljesen szimmetrikusan lettek kialakítva annak érdekében, hogy mindkét kézzel használni tudd. LED-es megvilágításuk adhat még több egyediséget és jelezheti, hogy többről van szó, mint egy hagyományos, munkához használt egérről.